ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ο στρατός κάλεσε 65χρονο για κατάταξη!

Έναν εξηνταπεντάχρονο είχε ο Ελληνικός Στρατός στους ανυπότακτους και ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησε να παρουσιαστεί για να υπηρετήσει τη θητεία του διότι διαφορετικά κινδυνεύει με κυρώσεις.
Το αρχικό σοκ μετατράπηκε σε αμηχανία για έναν 65χρονο Βολιώτη που μόλις προχθές παρέλαβε ταχυδρομικώς μία ειδοποίηση από την Εισαγγελία Στρατοδικείων Θεσσαλονίκης. Αρχικά νόμιζε ότι κάποιος του έκανε φάρσα...
γρήγορα όμως συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για επίσημο έγγραφο των υπηρεσιών του στρατού.
Σύμφωνα με αυτό λοιπόν το έγγραφο, ο ίδιος κρίθηκε από το Δικαστήριο που συγκροτήθηκε στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, ανυπότακτος, αφού κρίθηκε ένοχος ως κατηγορούμενος ανυποταξίας και μάλιστα σε καιρό γενικής επιστράτευσης, και έπρεπε να παρουσιαστεί επειγόντως σε Μονάδα για να υπηρετήσει τη θητεία του.
«Δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτά που διάβαζα. Αρχικά τα έχασα νομίζοντας ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Όταν κατάλαβα ότι επρόκειτο για επίσημο έγγραφο άρχισα πλέον να ψάχνομαι, αναζητώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες για να διορθώσουν το μέγα λάθος», επισήμανε ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, παρατηρώντας παράλληλα το χάος που επικρατεί σε ορισμένες υπηρεσίες με αποτέλεσμα να αποστέλλονται έγγραφα και μάλιστα τέτοιου περιεχομένου οπουδήποτε.
Βέβαια στην περίπτωσή του «το λάθος» εντοπίστηκε γρήγορα, αφού όπως αποκαλύφτηκε η συγκεκριμένη έγγραφη ειδοποίηση απευθύνονταν σε άνδρα με το ίδιο επίθετο αλλά διαφορετικό μητρώνυμο.
Οσο για τους υπαλλήλους της Στρατολογίας στη Λάρισα, αυτοί ενημέρωσαν τον ανυποψίαστο 65χρονο ότι το λάθος θα διορθωθεί και τον καθησύχασαν ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Άρθρο με πληροφορίες από: «Ταχυδρόμος», thessalianews.gr 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ο στρατός κάλεσε 65χρονο για κατάταξη! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ο στρατός κάλεσε 65χρονο για κατάταξη! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5
Από το Blogger.