Μερικοί τρόποι για να καθαρίσετε τους λεκέδες από καφέ!!!

Χύθηκε καφές ή τσάι στο ρούχο σας ενώ είστε εκτός σπιτιού; Δείτε γρήγορους τρόπους αντιμετώπισης.1. Ρίξτε σόδα γενναιόδωρα πάνω στο λεκέ μέχρι να εξαφανιστεί τελείως!. Αυτή η μέθοδος είναι επίσης πολύ καλή αν χυθεί καφές στο χαλί ή το τραπεζομάντιλο σας.

2. Μπορεί  να σας φαίνεται αδύνατο να καθαρίσετε ένα λεκέ από καφέ πάνω από το χαλί σας. Αλλά μπορείτε να τον εξαφανίσετε κυριολεκτικά ρίχνοντας μπύρα επάνω στον λεκέ. Τρίψτε ελαφρά την μπύρα και ο λεκές θα εξαφανιστεί. Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία μια-δυο φορές για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη του λεκέ.

3. Με το ξύδι μπορείτε να βγάλετε πολλούς λεκέδες-συμπεριλαμβανομένης της μπύρας,των χυμών φρούτων, τον μαύρο καφέ ή τσάι από τα ρούχα.  Με ένα βαμβάκι ή μια πετσέτα βρεγμένη με αδιάλυτο λευκό ξύδι, τρίψτε απαλά το σημείο του λεκέ, λίγο πριν βάλετε το ύφασμα στο πλυντήριο. Για μεγάλους λεκέδες, μπορείτε να μουλιάσετε το ρούχο κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ένα διάλυμα από 3 μέρη ξύδι και 1 μέρος κρύο νερό.

4. Ακόμη και με τα μωρομάντηλα μπορείτε να καθαρίσετε πολύ καλά τους λεκέδες απο καφέ. Χρησιμοποιήστε ένα μωρομάντηλο για να καθαρίσετε τις κηλίδες του καφέ από το χαλί σας. 

5. Αφαιρέστε τους λεκέδες του καφέ από τις πορσελάνες σας με την εμβάπτιση ενός υγρού πανιού σε μαγειρική σόδα για να σχηματίσετε μια σφιχτή ζύμη, στη συνέχεια, τρίβετε απαλά τα ποτήρια ή πιατάκια. Ξεπλύνετε και αφήστε να στεγνώσουν.


Μερικοί τρόποι για να καθαρίσετε τους λεκέδες από καφέ!!! Μερικοί τρόποι για να καθαρίσετε τους λεκέδες από καφέ!!! Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.