Μια μουσουλμανική οικογένεια στη Σαουδική Αραβία τιμά την εορτή της γυναίκας ... με άγριο ξυλοδαρμό και βιασμό της εξ Αιθιοπίας οικιακής βοηθού της!!!!

Ένας ακόμη άγριος ξυλοδαρμός μιας σκλάβας ... οικιακής βοηθού από τους Σαουδάραβες αφέντες της.
Ο Σαουδάραβας εργοδότης κρέμασε την υπηρέτρια του ανάποδα από ένα γάντζο και την κτυπά έως ότου εκείνη λάβει την μορφή ενός αιματηρού πολτού.
Είναι βουτηγμένη στο αίμα από τα χτυπήματα των μαστίγιων και μπαστουνιών που χρησιμοποιούν οι Σαουδαραβες άνδρες για να «συνετίσουν» τις οικιακές σκλάβες τους. ( συνετίσουν τώρα …. βασικά για να τις πείσουν να τους κάτσουν στο κρεβάτι … έχω video με μαύρες κοπελίτσες κρεμασμένες από την ντροπή τους … που δεν άντεχαν την σεξουαλική βία του μουσουλμάνου κυρίου τους  )




Οι μη ευρωπαίοι αλλοδαποί που εργαζόμενοι στις χώρες του Κόλπουαντιμετωπίζονται de facto- ως σκλάβοι, ως όντα χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα … διαβιούν ως κρατούμενοι των αντίστοιχων εργοδοτών τους για μικρές αμοιβές και αναγκάζονται να υπομείνουν την σκληρή μεταχείριση και τους βιασμούς.
Όταν λέμε βιασμούς εννοούμε τους βιασμούς τόσο γυναικών όσο και ανδρών .( Αλλάχ σου λέω )
 
Μια παρένθεση όμως εδώ και συνεχίζουμε : 

Χμ, Ας μην δυστροπούν τώρα κάποιοι συνέλληνες μας οι οποίοι δια της ψήφου τους έβαλαν τον κύριο πάνο καμένο στο κοινοβούλιο …. επειδή ο πολιτικός τους αρχηγός λέει ΝΑΙ στα τεμένη ….
«Είναι γνωστό ότι μετά την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται !»

Μια πρόσφατη έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας έκανε σαφή μνεία στην επιδεινούμενη κατάσταση των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα αυτή.
Μεταξύ των άπειρων επικρίσεων στην έκθεση, διαπιστώθηκε ότι οι διακινούμενοι εργαζόμενοι και οι άλλες μειονότητες υποφέρουν συχνά από «υπερβολική χρήση βίας» στα χέρια των σαουδαραβικών αρχών.
Ωστόσο, 82 χώρες στον ΟΗΕ εξήραν τη Σαουδική Αραβία για την "εξαιρετική κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων."

Παρά την ευρεία αναγνώριση των αβυσσαλέα ρατσιστικών συμπεριφορών των Σαουδαράβων  σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών, τη θρησκευτική ελευθερία, και την πλήρη έλλειψη πολιτικών ελευθεριών … η χώρα ήταν έτοιμη να κερδίσει μια έδρα στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για τις 12 Νοέμβρη από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. ( άσχετο τελικά εάν την απέρριψε …. Χμ, λόγω της άγνωστης στο ελληνικό κοινό … πασίγνωστης όμως στο εξωτερικό …  κόντρας της Σ.Αραβίας με τον πρόεδρο Μπαρακ Χουσεΐν Ομπάμα )

Από τις 102 χώρες που λαμβάνουν σήμερα το λόγο στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, περισσότερες από 80 είναι εκείνες που εξήραν τη Σαουδική Αραβία.
Μια μειοψηφία των δημοκρατιών, όπως ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Δημοκρατία της Τσεχίας έγειραν τις ανησυχίες τους, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών παρατάχθηκε στο πλευρό των Σαουδαράβων για να υπερασπιστεί και να επαινέσει ένα από τα πιο καταπιεστικά θεοκρατικά καθεστώτα στον κόσμο.

Η Σαουδική Αραβία είναι μια χώρα της οποίας το νομικό σύστημα συνήθως μαστιγώνει τις γυναίκες θύματα βιασμού αντί να τιμωρήσει τους δράστες.

«Δεν θα έπρεπε το κορυφαίων όργανο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ να είναι τόσο ανεπαρκές ». 

Αντί αυτού, ο κόσμος μας θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία για την αντιμετωπιστούν οι σκληρές, απάνθρωπες και εξευτελιστικές τιμωρίες του καθεστώτος της Σαουδικής Αραβίας, όπως η μαστίγωση, οι ακρωτηριασμοί.Κανείς από το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας δεν αμφισβήτησε τους 53 χριστιανούς που συνελήφθησαν φέτος από την θρησκευτική αστυνομία για το έγκλημα της προσευχής σε ένα ιδιωτικό σπίτι, ούτε κανείς θα ζητήσει τον λόγο από τους Σαουδάραβες γιατί η ομοφυλοφιλία είναι έγκλημα που τιμωρείται με δημόσιο αποκεφαλισμό .

Αυτές μα και πολλές άλλες καταχρήσεις είναι επαρκώς τεκμηριωμένες με γραπτές παρατηρήσεις στον ΟΗΕ από τη Διεθνής Αμνηστία και άλλες ΜΚΟ.

Επειδή βέβαια ελάχιστοι από τους αναγνώστες θα κατάλαβαν και κάτι θετικό ….
Για το τι θα πρέπει να πράξουν βρε αδελφέ …
Χμ, μπορεί μάλιστα αρκετοί να ικανοποίησαν και τα σαδιστικά τους ένστικτα βλέποντας το μαρτύριο μια κοπελίτσας …. 
Έτσι λοιπόν το «κόβω εδώ » και σας παραπέμπω σto youtube να δείτε κάτι άλλα ζώα … κάτι
Άραβες Μουσουλμάνους οι όποιοι διεξάγουν έρευνες από σπίτι σε σπίτι, σύροντας στους δρόμους Αφρικανούς άνδρες, γυναίκες και παιδιά, και τους χτυπούν τους, τους βασανίζουν, βιάζουν τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Στη συνέχειατους δολοφονούν.

Ethiopian man in Saudi being stabbed with knife, men and women being chased, attacked




Μια μουσουλμανική οικογένεια στη Σαουδική Αραβία τιμά την εορτή της γυναίκας ... με άγριο ξυλοδαρμό και βιασμό της εξ Αιθιοπίας οικιακής βοηθού της!!!! Μια μουσουλμανική οικογένεια στη Σαουδική Αραβία τιμά την εορτή της γυναίκας ... με άγριο ξυλοδαρμό και βιασμό της εξ Αιθιοπίας οικιακής βοηθού της!!!! Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.