❤ Σχέση από απόσταση. Πώς μπορεί να προχωρήσει;


Σχέση από απόσταση. Πώς μπορεί να προχωρήσει;


Βλέπουμε τα πάντα μέσα από ένα πρίσμα ρομαντισμού. Έχει όμορφη γεύση ο έρωτας, ιδίος ο πρώτος αλλά η πραγματική του υπόσταση γίνεται γνωστή και ίσως ποτέ κατανοητή μεγαλώνοντας. Κοίταξε να δεις τι θα κάνεις με τη ζωή σου γιατί αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία και από εκεί θα εξαρτηθούν όλα. Δυστυχώς, αν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα δεν μπορείς να στηριχτείς από μόνη σου. Δεν ξέρω τι δυνατότητες υπάρχουν να σπουδάσεις Ελλάδα και αν η μητέρα σου μπορούσε να κατανοήσει και να βοηθήσει. Αν πρέπει να της μιλήσεις για το όνειρο σπουδών σου. Σίγουρα πρέπει. Θα είναι καλό όμως να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σε κάθε συνθήκη και μέρος και να σκέφτεσαι πρακτικά, να έχεις τις βάσεις για να επιχειρήσεις όσα θες, διαφορετικά κάθε πράξη πέφτει στο κενό.
Το να πάει με άλλη μπορεί να συμβεί ούτως ή αλλώς σε κάθε ηλικία, συνθήκη και σχέση. Είναι λίγο ουτοπικό να περιμένεις πως δεν θα συμβεί και δεν το λέω για να σε στενοχωρήσω- οι συνθήκες είναι τέτοιες και κανείς δεν σου εγγυάται πως ακόμη κι αν ήσασταν μαζί και ήσουν Ελλάδα δεν θα συνέβαινε κάποια στιγμή στο μέλλον. Είναι μικρή η ηλικία και μόλις περάσουν λίγα χρόνια, συνειδητοποιείς πώς είναι η ζωή του ενήλικα και πόσο διαφορετικά τα βλέπαμε όλα πριν αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας. Ζήσε ό, τι μπορείς από τις στιγμές σου, αλλά μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις. Ξέρω πως είναι δύσκολο, πονάει και σου λείπει τόσο η Ελλάδα όσο και εκείνος αλλά σε αυτή τη φάση, πρέπει να το παλέψεις και να είσαι λίγο πιο πραγματίστρια. Πάνω κάτι όλοι έχουμε περάσει κάτι ανάλογο. Μίλα με τη μαμά σου και μην αφήνεις τον εαυτό σου να χάνεται.Βιώνουμε τις καταστάσεις μεγαλοποιημένες. Σχέση από τόση απόσταση δεν μπορεί να κρατηθεί, επιπλέον πέρα από σπάνιες περιπτώσεις. Τα θέλω αλλάζουν μεγαλώνοντας και οι αντιλήψεις που έχουμε για τους πρώτους έρωτες συχνά δεν έχουν καμία επαφή με αυτό που είμαστε πραγματικά. Μη αγχώνεσαι τόσο γιατί και οι δύο σε λίγο καιρό μπορεί να δείτε τα πράγματα διαφορετικά.

πηγή
❤ Σχέση από απόσταση. Πώς μπορεί να προχωρήσει; ❤ Σχέση από απόσταση. Πώς μπορεί να προχωρήσει; Reviewed by Unknown on 19:30 Rating: 5
Από το Blogger.