Νοσοκόμα Τ.Φ.Κένεντι: "Η σφαίρα είχε περίεργα σημάδια"


H νοσοκόμα που περιποιήθηκε τα τραύματα του δολοφονηθέντος Αμερικανού Προέδρου Τζ.Φ. Κένεντι ισχυρίζεται ότι η σφαίρα με την οποία σκοτώθηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν παρουσιάστηκε ως επίσημο στοιχείο των αρχών. Η Φίλις Χολ ήταν 28 ετών όταν ο Κένεντι πυροβολήθηκε στο Ντάλας. «Κυριολεκτικά με έσυραν στο χειρουργείο κατά την προσπάθεια μας να τον σώσουμε. Του κρατούσα το κεφάλι», θυμάται η 78χρονη, που διηγείται στη Sunday Mirror την ιστορία της. Η ίδια ισχυρίζεται πως μία μακριά σφαίρα χαραγμένη με περίεργα σημάδια αφαιρέθηκε από σημείο ανάμεσα στο δεξί αυτί και τον δεξιό ώμο του Προέδρου.





Η κα Χολ είναι πεπεισμένη πως όντως η σφαίρα αυτή τραυμάτισε θανάσιμα τον Κένεντι, καθώς τονίζει πως είχε μεγάλη πείρα σε τραυματισμούς από πυρά.

«Σίγουρα ήταν μία σφαίρα που δεν την είδα ανάμεσα στα ευρήματα των αρχών και γι’ αυτό είμαι σίγουρη, καθώς καμία από τις σφαίρες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί δεν ήταν χαραγμένη», επισημαίνει η 78χρονη.


ΠΗΓΗ
Νοσοκόμα Τ.Φ.Κένεντι: "Η σφαίρα είχε περίεργα σημάδια" Νοσοκόμα Τ.Φ.Κένεντι: "Η σφαίρα είχε περίεργα σημάδια" Reviewed by Unknown on 01:40 Rating: 5
Από το Blogger.