ΣΟΚ!!! Περιμένουμε Κόλαση και Πλυμμήρες λένε οι ειδικοί επί του παγκόσμιου κλίματος!!!!!!

8.11.2013

Σύμφωνα με το δημοσίευμα , οι επιστήμονες αλλά πλέον και ειδικές ομάδες διαχείρισης κρίσεων και καταστροφών έχουν χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου για πολύ ακραίες συνθήκες κλίματος σε όλο τον πλανήτη.



Εμείς συμπληρώνουμε πως τόσο η επιτροπή εκτίμησης κινδύνων όσο και η NSA έχουν κατατάξει το κλιματικό πρόβλημα σε νο3 διαβάθμιση πίσω απο τρομοκρατία και οικονομική κρίση. Παρόλα αυτά όμως οι χώρες δεν έχουν έρθει σε συμφωνία για έλεγχο των ρύπων και γενικότερα της όλης κατάστασης , ενώ η συνθήκη Κυότο έχει ήδη θεωρηθεί ώς παρωχημένη και σχεδόν άκυρη.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ΗΠΑ και Κίνα που είναι και οι πιο ρυπογόνες χώρες, δεν υπογράφουν νεά συνθήκη με την μεν πρώτη να είναι έρμαιο των μεγάλων συμφερόντων της εκεί βιομηχανίας και την Κίνα να δηλώνει "αναπτυσσόμενη χώρα" ( !!!! ) επιζητώντας μάλιστα και οικονομική βοήθεια των 12 δις δολαρίων μόνο για φέτος και 100 δις για τα επόμενα 5 χρόνια (πηγή: Δελτίο ΣΚΑΙ. )



πηγη
ΣΟΚ!!! Περιμένουμε Κόλαση και Πλυμμήρες λένε οι ειδικοί επί του παγκόσμιου κλίματος!!!!!! ΣΟΚ!!! Περιμένουμε Κόλαση και Πλυμμήρες λένε οι ειδικοί επί του παγκόσμιου κλίματος!!!!!! Reviewed by Unknown on 07:00 Rating: 5
Από το Blogger.