Κηδεία στο διάστημα προσφέρει εταιρεία στις ΗΠΑ: Γίνεστε αστερόσκονη μετά θάνατον!



Για όσους δεν θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο διάστημα κατά τη διάρκεια της ζωής τους, μία αμερικάνικη εταιρεία έχει τη λύση, αφού καταβάλλοντας το ποσό των 2.000 ευρώ, σας μετατρέπει μετά θάνατον σε... αστερόσκονη. Πρόκειται για πρόγραμμα της εταιρείας Elysium Space που θα ξεκινήσει από το 2014 και θα προσφέρει μια εναλλακτική «ταφή» των αποθανόντων. Σύμφωνα με την «προσφορά» της εταιρίας, οι συγγενείς θα μπορούν να στέλνουν οστά ή στάχτες των αγαπημένων τους, σε τροχιά γύρω από την Γη. Αυτά θα τοποθετούνται μέσα σε μια ειδική κάψουλα, που θα παραμένει στο διάστημα για αρκετούς μήνες, και στο τέλος θα μπαίνουν στην γήινη ατμόσφαιρα όπου θα καίγονται ολοκληρωτικά.

Η διαστημική κηδεία περιλαμβάνει τα έξοδα εκτόξευσης και την ειδική κάψουλα, με συνολικό κόστος 2000 ευρώ.

Επίσης, η εταιρεία θα δίνει τη δυνατότητα στους συγγενείς να παρευρεθούν στην κηδεία, παρακολουθώντας από κοντά την εκτόξευση του ειδικά διαμορφωμένου πυραύλου, ενώ θα τους δίνεται μια ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας, ανά πάσα στιγμή, θα μπορούν να εντοπίζουν στον ουρανό το σημείο, στο οποίο θα βρίσκεται η κάψουλα με τα οστά ή την στάχτη των αγαπημένων τους.

ΠΗΓΗ
Κηδεία στο διάστημα προσφέρει εταιρεία στις ΗΠΑ: Γίνεστε αστερόσκονη μετά θάνατον! Κηδεία στο διάστημα προσφέρει εταιρεία στις ΗΠΑ: Γίνεστε αστερόσκονη μετά θάνατον! Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.