Ο ρόλος του βάρους στην απιστία και την απόρριψη




Πολλές γυναίκες κατηγορούν τον εαυτό τους όταν οι σύντροφοί τους δεν είναι πιστοί. Συγκεκριμένα, πιστεύουν ότι τα παραπανίσια κιλά τους κάνουν τους άνδρες να στρέψουν αλλού την προσοχή τους.



Η Δρ Πάμελα Πικ του δικτύου WebMD αναλύει το θέμα με βάση τα σχόλια των ασθενών της.



Το επιπρόσθετο βάρος δεν είναι πάντοτε η αιτία, αλλά μάλλον η αφορμή της απιστίας. Οι άνδρες μπορεί να χρησιμοποιήσουν σαν δικαιολογία την εξωτερική εμφάνιση της συντρόφου τους για να «καλύψουν» τα λάθη τους.



Δεν είναι άλλωστε λίγα τα παραδείγματα πληθωρικών γυναικών που απολαμβάνουν τον έρωτα και έναν ευτυχισμένο γάμο. Οι άνδρες τους τις βλέπουν σαν θεές και δηλώνουν πως δεν έχουν μάτια για άλλη γυναίκα.


Άλλοτε πάλι το βάρος δεν παίζει άμεσα ρόλο στην απόρριψη ή την απιστία, αλλά μεσολαβεί ο παράγοντας της αυτοπεποίθησης ώστε μια γυναίκα να μην καταφέρνει να απολαύσει μια υγιή ερωτική ζωή. Όταν ένα άτομο, και ιδιαίτερα μια γυναίκα, έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, οι άνδρες αδυνατούν να εντοπίσουν σε αυτήν τα χαρίσματα και τα δυνατά της σημεία.

ΠΗΓΗ
Ο ρόλος του βάρους στην απιστία και την απόρριψη Ο ρόλος του βάρους στην απιστία και την απόρριψη  Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5
Από το Blogger.