ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΑΦΥΠΝΙΣΗ»!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ


 
Το Ντοκιμαντέρ «Κάλεσμα Αφύπνισης» (Wake Up Call) συγκεντρώνει τα καλύτερα τμήματα των σημαντικότερων ντοκιμαντέρ σε μία μοναδική και συνθετική παρουσίαση η οποία αποκαλύπτει την ατζέντα των παγκόσμιων ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τη συγκεκριμένη ατζέντα, και το λόγο για τον οποίο είναι τόσο καθοριστικό για εμάς να ενωθούμε ως συλλογικότητα για να αποτρέψουμε την υλοποίησή της..

Ορισμένες από τις θεματικές που καλύπτονται στη συγκεκριμένη ταινία είναι:

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η Federal Reserve, η Λέσχη Bilderberg, η Τριμερής Επιτροπή, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Ένωση της Βόρειας Αμερικής, οι οικογένειες Ροκφέλερ / Rothschild, η Μασονία (Ελευθεροτέκτονες), Bohemian Grove, οι Illuminati, οι συμβολισμοί των Illuminati, η τακτική του πρόβλημα-αντίδραση-λύση, για την 9-11, ο πόλεμος για τη κερδοσκοπία, ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας», ο επικείμενος Μεγάλος Αδελφός και η κοινωνία της παρακολούθησης, ο πόλεμος κατά των πολιτικών ελευθεριών, το τσιπάρισμα, ο έλεγχος του νου, ο έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του εκπαιδευτικού συστήματος και ο δογματισμός.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!



ΠΗΓΗ
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΑΦΥΠΝΙΣΗ»!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΑΦΥΠΝΙΣΗ»!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.