«Φρούριο» η Αθήνα ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου !



Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στην Αθήνα για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Χαρακτηριστικό είναι πως οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στην Αττική θα ενισχυθούν με αστυνομικούς από την περιφέρεια, ενώ σχεδιασμός έχει γίνει για συγκεκριμένα σημεία όπου υπάρχει φόβος να προκληθούν επεισόδια.

Οπως αποφασίστηκε σε σχετική σύσκεψη, 7.000 αστυνομικοί θα είναι στους δρόμους τα επόμενα 24ωρα. Θα δημιουργηθούν ομάδες ελέγχου, με αποστολή να προσάγουν όσους φέρουν «ύποπτα» αντικείμενα. Παράλληλα, θα ενισχυθεί η ασφάλεια στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά και στο Ραδιομέγαρο στην Αγ. Παρασκευή.

Οι πύλες του Πολυτεχνείου θα ανοίγουν όπως κάθε χρόνο το πρωί και θα κλείνουν το βράδυ, ενώ την περιφρούρηση του κτιρίου θα αναλάβουν φοιτητές και καθηγητές. Η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, την Κυριακή το μεσημέρι, θα ξεκινήσει στις 15.00.

πηγή
«Φρούριο» η Αθήνα ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου ! «Φρούριο» η Αθήνα ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου  ! Reviewed by Unknown on 14:30 Rating: 5
Από το Blogger.