Ευνομία και στην Πάτρα: Αλβανός κατακρεούργησε Ελληνίδα, μητέρα ανήλικης κόρης !!!!


Ακόμα ένα στυγερό έγκλημα "οικονομικού μετανάστη" από την Αλβανία καταγράφεται σήμερα στην Πάτρα.
Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Πατρών, όταν σήμερα το πρωί, λίγο πριν από τις 10:30, εμφανίστηκε στο τμήμα ένας 33χρονος Αλβανός και ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την 43χρονη Ν. Β. μητέρα μιας ανήλικης κόρης, κρατώντας μάλιστα το όπλο του εγκλήματος - ένα ματωμένο μαχαίρι.

Το θύμα δέχθηκε μία μαχαιριά στην πλάτη, μία στο στέρνο και άλλη μία στην καρωτίδα. Το φονικό έγινε στο σπίτι του θύματος στο Ρίο, κοντά στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Ο 33χρονος δράστης φέρεται να ομολόγησε πως μπήκε στο σπίτι του θύματος σήμερα το πρωί, αφότου είδε τον άνδρα με τον οποίο η 43χρονη διατηρούσε σχέση και συγκατοικούσε επί πολλά χρόνια να εξέρχεται από την οικία. Η Ν. Β. υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα. Είχε μακροχρόνια σχέση με δημοσιογράφο, με τον οποίο είχαν αποκτήσει μία κόρη.
Την ίδια στιγμή ο υπουργός Προ - Πο Δένδιας ψάχνει ακόμα τα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής και διακηρύττει την... ευνομία παντού, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου φέρνει προς ψήφιση το αντιρατσιστικό έκτρωμα, με το οποίο η αναφορά στην καταγωγή του δράστη αποτελεί ποινικό αδίκημα!

πηγη
Ευνομία και στην Πάτρα: Αλβανός κατακρεούργησε Ελληνίδα, μητέρα ανήλικης κόρης !!!! Ευνομία και στην Πάτρα: Αλβανός κατακρεούργησε Ελληνίδα, μητέρα ανήλικης κόρης !!!! Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.