10 επιστημονικά υγιείς τρόποι για την καταστροφή της ανθρωπότητας!!!

Μην ξεχνάτε ότι η μέση διάρκεια των ειδών θηλαστικών είναι 2,2 εκατομμύρια χρόνια. Ο Homo sapiens γεννήθηκε μόλις 200 χιλιάδες χρόνια πριν, και το γένος Homo - περίπου 1,8 εκατομμύρια Εμείς θα πεθάνουμε, είναι ο νόμος της βιολογίας.

η ζωή ξεκίνησε πάνω στη γη περίπου 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, είναι πολύ εύθραυστη σε έναν θάνατο,ένα κανονικό μέρος της ιστορίας της 4 δισ χρονιά. τα είδη που υπήρχαν στον πλανήτη, το 99% εξαφανίστηκε. Κατά τα τελευταία 500 εκατομμύρια χρόνια, οι μαζικές εξαφανίσεις έχουν συμβεί πέντε φορές, τα αίτια της οποίας δεν είναι πλήρως κατανοητά,η εξαφάνιση πάνω από το 75% των ειδών.

Τουλάχιστον μία μαζική εξαφάνιση μπορεί συνέβη εν μέρει σε χολιγουντιανό στυλ η στυλ αποκάλυψης. Εάν ένας μεγάλος αστεροειδής συγκρούστηκε με τη Γη, θα μπορούσε να προκαλέσει σεισμούς και τσουνάμι σε όλη την υδρόγειο.

Επιπλέον, μια έκρηξη στην ατμόσφαιρα θα γέμιζε τεράστιες ποσότητες σκόνης και θα έκρυβε τον ήλιο για αρκετά χρόνια, και στη συνέχεια τα φυτά θα πεθάνουν, και μαζί τους, και αυτοί που τα τρώνε.

Πιστεύεται ότι 65 εκατομμύρια χρόνια κάτι σαν αυτό έλαβε χώρα μετά την πτώση μετεωρίτη με διάμετρο 10 χλμ. στην περιοχή του σύγχρονου Μεξικού. Monica Grady, ένας εμπειρογνώμονας στους μετεωρίτες στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, δήλωσε ότι στη Γη πέφτουν αντικείμενα πάνω από ένα χιλιόμετρο σε διάμετρο κάθε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, και σε μια διάμετρο μεγαλύτερη από έξι χιλιόμετρα κάθε εκατό εκατομμύρια χρόνια.



αλλά πολύ πιο σοβαρός κίνδυνος είναι η δική μας δραστηριότητα. Το είδος μας έχει τη μοναδική ικανότητα να αλλάξει τον κόσμο. Και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στην καταστροφή. ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, η υπερβολική ρύπανση, η εξάντληση των φυσικών πόρων και ο πυρηνικός πόλεμος. Πειραματίζονται με τα γονίδια και αυτό μπορεί να κοστίσει πάρα πολύ. Η νανοτεχνολογία, η συνθετική βιολογία και γενετική τροποποίηση η ποιότητα τροφίμων, ασφαλέστερα φάρμακα, κλπ., αλλά το κόστος της αποτυχίας σε αυτούς τους τομείς είναι ήδη πολύ υψηλό.

Έτσι δέκα πιο εκλεκτοί τρόποι για την καταστροφή της ανθρωπότητας (μερικές φορές μαζί με τη Γη),


Πολλοί από εμάς καταναλώνουμε καθημερινά καφεΐνη και νικοτίνη, και άλλες ουσίες που ανεβάζουν τη διάθεση, τη βελτίωση της προσοχής, την αύξηση της δραστηριότητας κτλ. σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούμε πλέον να ζήσουμε χωρίς αυτά! Ίσως αυτό δεν θα οδηγήσει σε ταυτόχρονη εξαφάνιση , αλλά να κάνει η ανθρωπότητα σταδιακά να εξατμίζεται.
Αν η Γη υπάρχει σε μια περιοχή του χώρου που ονομάζεται ψευδό κενό, (η περιοχή), μπορεί ανά πάσα στιγμή να κινηθεί σε μια χαμηλότερη ενεργειακή κατάσταση. η κυματική ενέργεια μας θα την καλύψει η ταχύτητα του φωτός.
Σε γενικές γραμμές, στην κβαντομηχανική πολλά τρομακτικά πράγματα υπάρχουν . Για παράδειγμα, υπάρχει η υπόθεση της «παράξενης ύλης» αντικείμενα ικανά να στρέφονται στο δικό τους αντίγραφο του κάθε σωματιδίου. Μέσα σε λίγες ώρες ολόκληρη η γη μπορεί να γίνει μια άμορφη μάζα
Οι νόμοι της φυσικής επιτρέπουν το τέλος του χρόνου.Ισπανοί επιστήμονες έχουν προτείνει μια εναλλακτική εξήγηση για τη μυστηριώδη σκοτεινή ενέργεια, η οποία είναι το 75% της μάζας του σύμπαντος και ενεργεί ως ένα είδος αντι-βαρύτητας, ωθώντας τους γαλαξίες. Σύμφωνα με αυτά, βλέπουμε το αποτέλεσμα της διαστολή του χρόνου, δεδομένου ότι «ακολουθεί» το σύμπαν.
Οι γεωλόγοι φοβούνται ότι μια έκρηξη του ηφαιστείου της La Palma των Καναρίων Νήσων είναι σε θέση να υψώσει ένα κομμάτι του Ατλαντικού, στο διπλάσιο του όγκου του. Ως αποτέλεσμα κύμα ύψος χιλιόμετρων, το οποίο θα κινηθεί με την ταχύτητα ενός αεροπλάνου τζετ. Οι μισές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου θα είναι κάτω από το νερό σε λίγα λεπτά.
Πόλοι της Γης, αν κάνει αλλαγή οπως την μεταβατική περιόδου που έγινε η τελευταία φορά ήταν σχεδόν 780.000 χρόνια πριν. το μαγνητικό πεδίο αυτού του πλανήτη που μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτινοβολίες, θα μειωθεί ή να χαθεί εντελώς.
αν ο ήλιος στείλει δύο δέσμες ακτινοβολίας γάμμα υψηλής ενέργειας . Είναι σε θέση να σπάσει την ατμόσφαιρα και να καταστρέψει το στρώμα του όζοντος.
Μαύρη τρύπα μπορεί να μας τραβήξει με την βαρύτητας του. Είναι σε θέση να μας ελκύσει στον εαυτό του, ενώ μπορεί να είναι δισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από το ηλιακό σύστημα, και να πάρει τον πλανήτη από τον ήλιο -. Την πηγή της ζωής.
το οικοσύστημα δεν έχει καμία προστασία . έχει γίνει ένα μεγάλο πρόβλημα για την παγκόσμια γεωργία.
Σχεδόν όλες οι θρησκείες λένε ότι τελικά ο πλανήτης θα πρέπει να καθαριστεί από την αμαρτία και την διαφθορά ως αποτέλεσμα της «θείας» παρέμβασης, και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που θα ξεκινήσει ξανά από την αρχή. Γιατί όχι;
ΠΗΓΗ


10 επιστημονικά υγιείς τρόποι για την καταστροφή της ανθρωπότητας!!! 10 επιστημονικά υγιείς τρόποι για την καταστροφή της ανθρωπότητας!!! Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.