Βόμβα στο εξοχικό του Σημίτη που ……δυστυχώς απουσίαζε!!!!



Υπολείμματα αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού εντοπίστηκαν σε παράθυρο της εξοχικής κατοικίας του Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους. Ο μηχανισμός που προκάλεσε τη φωτιά στο εξοχικό του κ. Σημίτη ήταν τυλιγμένος σε ένα χαλάκι, αποτελείτο από καλώδια, μπαταρίες και εκρηκτική ύλη, και είχε διακόπτη on-off , που σημαίνει ότι πυροδοτήθηκε επί τόπου από τους δράστες.
Η φωτιά ξέσπασε στις 2.30 τα ξημερώματα. Στο κτήριο χτύπησε ο συναγερμός, και έτσι η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε έγκαιρα και την κατέσβεσε. Επί τόπου έχουν σπεύσει άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, για την εξέταση των υπολειμμάτων του μηχανισμού.
Από την πυρκαγιά, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ και τον Κώστα Αλατζά ο Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής Πελοποννήσου, Κωνσταντίνος Γιόβας, έχει υποστεί ζημιές το σαλόνι και η κουζίνα του σπιτιού, ενώ το υπόλοιπο έχει υποστεί ζημιές κυρίως από τους καπνούς.
Ο κ. Σημίτης και η οικογένειά του δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της φωτιάς.
Για μεγάλη καταστροφή στο κτίριο έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε ο δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης.

Βόμβα στο εξοχικό του Σημίτη που ……δυστυχώς απουσίαζε!!!! Βόμβα στο εξοχικό του Σημίτη που ……δυστυχώς απουσίαζε!!!! Reviewed by Unknown on 10:30 Rating: 5
Από το Blogger.