ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ: 6 ΗΜΕΡΕΣ, 13 ΩΡΕΣ, 3 ΛΕΠΤΑ

Ένα ακόμη κομμάτι φλυαρίας για τις ιστοσελίδες συνωμοσίας σε μια πρόσφατα καταχωρημένη ιστοσελίδα που από ό, τι φαίνεται είναι ένα δυσοίωνο ρολόι αντίστροφης μέτρησης, που δείχνει μόνο αριθμούς που κατά τη στιγμή της έναρξης έγραφε, 6 ημέρες, 13 ώρες, 3 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα που αφέθηκαν μέχρις ότου αυτή η μυστηριώδης αντίστροφη μέτρηση να μηδενιστεί.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Μαρτίου 2014

Μέσω του πηγαίου κώδικα html για τη σελίδα, ο τίτλος γράφει « Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΛΟΓΗ – το ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ!» Οι λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται είναι« η τελευταία εκλογή »ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ)."

Μια αναζήτηση στο Google για τις 20, Μαρτίου του 2014 οδηγεί σε μόλις δύο πράγματα, και τα δύο εντελώς άσχετα με τις εκλογές. Ένα στις 20 Μαρτίου είναι ισημερία του Μαρτίου, και το άλλο είναι η " ημέρα εξωγήινης απαγωγής », η Ημέρα Εξωγήινης Απαγωγής (ονομάζεται επίσης και Alien Abduction Day) είναι μια νέα γιορτή που αποφασίστηκε να γιορτάζεται από τα αμερικανάκια στις 20 Μαρτίου. 

Η προέλευσή της είναι ασαφής, αν και φαίνεται ότι διαδόθηκε από το 2008 στο φεστιβάλ Alien Abduction στο Τορόντο.

Οι εορτασμοί λαμβάνουν πολλαπλές μορφές, από εκείνους που παρακολουθούν τον ουρανό που περιμένουν ή επιθυμούν να απαχθούν από μια εξωγήινη μορφή ζωής, ή βλέποντας ταινίες σχετικά με UFO και εξωγήινους. 

Μήπως έχουν σκοπό να θέσουν σε εφαρμογή σταδιακά από τις 20 Μαρτίου 2014 το τέταρτο σενάριο; Η αναζήτηση στην Google δεν προσφέρει τίποτα σημαντικό για την εν λόγω ημερομηνία.

Θα μπορούσε βέβαια να είναι κάποιο διαφημιστικό τέχνασμα, αλλά η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε στις 9 Μαρτίου του 2014 , οπότε δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να συγκεντρώσει αρκετή φλυαρία για την εισαγωγή ενός νέου προϊόντος.

Η ιστοσελίδα βρίσκεται εδώ http://www.thelastelection14.com/

Καμιά ιδέα;

atheatignosi
Το είδαμε εδώ
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ: 6 ΗΜΕΡΕΣ, 13 ΩΡΕΣ, 3 ΛΕΠΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ: 6 ΗΜΕΡΕΣ, 13 ΩΡΕΣ, 3 ΛΕΠΤΑ Reviewed by Unknown on 00:19 Rating: 5
Από το Blogger.