ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ..Βόμβα από Άρειο Πάγο: Δικηγορικό γραφείο των Αθηνών οργανώνει εξέγερση στις φυλακές.!!!

Η εισαγγελέας Αρείου Πάγου διέταξε σήμερα επείγουσα προκαταρκτική εξέταση γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, δικηγορικό γραφείο φέρεται να οργανώνει και να συντονίζει εξέγερση σε φυλακές της χώρας.
Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, προκάλεσαν καταγγελίες για εμπλοκή δικηγορικού γραφείου των Αθηνών σε υποκίνηση παράνομων πράξεων μέσα στις φυλακές.


Οι εν λόγω καταγγελίες οι οποίες φαίνεται ότι συνδέονται και με στοιχεία προκάλεσαν την παρέμβαση σε ανώτατο εισαγγελικό επίπεδο αφού σχετίζονται με τη δημιουργία των φυλακών Γ Τύπου στο Δομοκό την οποία έχει εξαγγέλλει προ ολίγων εβδομάδων η κυβέρνηση μετά και την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.
Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι κατάδικοι που αναμένεται να μεταφερθούν στην κλειστή φυλακή υψίστης ασφαλείας και ήδη σχεδιάζουν τον τρόπο αντίδρασής τους.
Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα, καθώς η καταγγελία αυτή από τον Άρειο Πάγο είναι ιδιαίτερα σοβαρή από τη στιγμή που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εμπλέκεται δικηγορικό γραφείο, το οποίο φυσικά δεν κατονομάζεται από τις πηγές. 
Το είδαμε εδώ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ..Βόμβα από Άρειο Πάγο: Δικηγορικό γραφείο των Αθηνών οργανώνει εξέγερση στις φυλακές.!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ..Βόμβα από Άρειο Πάγο: Δικηγορικό γραφείο των Αθηνών οργανώνει εξέγερση στις φυλακές.!!! Reviewed by Unknown on 01:14 Rating: 5
Από το Blogger.