ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Είναι πολλοί, ειλικρινείς, και εκτείνονται από κοσμικοί σε ορθόδοξοι σε μια ομάδα η οποία αυτοαποκαλείται "Η αληθινή Τορά των Εβραίων κατά του Σιωνισμού."

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Μαρτίου 2014

Πιστεύουν ότι οι "παραδοσιακοί" Εβραίοι δεν υποστηρίζουν τον Σιωνισμό, μια ιδεολογία που καλούν "αντίθετη με τον Ιουδαϊκό νόμο και τις πεποιθήσεις και τις διδασκαλίες της Αγίας Τορά». 

Λένε για το Σιωνισμό:

- Υποστηρίζει "ενα πολιτικό και στρατιωτικό τέλος στην εβραϊκή εξορία." 
- Προωθεί τον "ψευδο-Ιουδαϊσμό", με βάση τον κοσμικό εθνικισμό.
- Επιδιώκει εκβιαστικά "ένοπλο υλισμό" αντί «μιας θείας και κεντροθετημένης Τορά κατανόησης»
- Θέτει σε κίνδυνο όλους τους Εβραίους σε όλο τον κόσμο.
- Θέλει να διαχωρίσει τους Εβραίους και τον παραδοσιακό Ιουδαϊσμό από τους ιδεολόγους του Σιωνισμού, και 
- Καλεί το Ισραήλ «σιωνιστικό κράτος,« και όχι εβραϊκό.

Αυτοί:

- Αναφέρουν την ανησυχία τους για «την ειρήνη και την ασφάλεια όλων των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ζουν στο σιωνιστικό κράτος» και την Κατεχόμενη Παλαιστίνη.

- Δηλαδή από την αρχαιότητα μέχρι πριν από 100 χρόνια, οι Εβραίοι και οι Άραβες ζούσαν σε ειρήνη και φιλία μέχρι που ο Σιωνισμός άλλαξε τη σχέση.

- Πιστεύουν ότι οι Σιωνιστές εγκατέλειψαν την Τορά και τον παραδοσιακό Ιουδαϊσμό, απαίτησαν πολιτική κυριαρχία πάνω στους Αγίους Τόπους, και προκάλεσαν οργή στον αραβικό κόσμο. Και
- Η Τορά των Εβραίων δεν αναγνωρίζει ή υποστηρίζει ένα σιωνιστικό κράτος. Ούτε να εκπροσωπούν τον κόσμο Εβραίοι. Ακόμη και το όνομα "Ισραήλ" είναι μια "παραχάραξη", πιστεύουν ότι, η Τορά απαγορεύει τη βία σύμφωνα με τα λόγια του προφήτη Ησαΐα, ο οποίος είπε:

Ησ 2,4: Και έτσι οι τότε εχθροί και πολέμιοι μεταξύ των θα μετατρέψουν τα μαχαίρια των εις αλέτρια και τα δόρατά των εις δρεπάνια και δεν θα σηκώση πλέον έθνος εναντίον άλλου έθνους μαχαίρας, δια να πολεμήση κατ' αυτού και δεν θα μανθάνουν πλέον οι άνθρωποι την τέχνην να πολεμούν ο ένας εναντίον του άλλου”.

Η Τορά των Εβραίων λέει ότι η πίστη του Σιωνισμού προστατεύει τους Εβραίους - αυτό είναι "ίσως η μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε ποτέ για τους Εβραίους» και κατηγορεί τους Σιωνιστές για την ενθάρρυνση του παγκόσμιου αντισημιτισμού. "Πράγματι, το μίσος των Εβραίων και τα εβραϊκά βάσανα είναι το οξυγόνο του σιωνιστικού κινήματος, και από την αρχή (χρησιμοποιείται) για να υποκινήσει σκόπιμα την έχθρα για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του σιωνιστικού κράτους.

atheatignosi
Το είδαμε εδώ...
ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ Reviewed by Unknown on 11:22 Rating: 5
Από το Blogger.