Διεθνές κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας κοκαΐνης στα χέρια της Δίωξης Θεσσαλονίκης


Κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας κοκαΐνης και μάλιστα διεθνούς επιπέδου, φαίνεται ότι κατάφεραν να εξαρθρώσουν οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του γραφείου DEA Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κύκλωμα αναλάμβανε την αγορά μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης από χώρα της Ευρώπης και την εισαγωγή και διακίνηση των φορτίων στην ελληνική επικράτεια.


Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο υπήκοους Βουλγαρίας, ηλικίας 40 και  33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, το πρωινό της Παρασκευής, στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, διαπιστώθηκε συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών μεταξύ των δύο κατηγορουμένων, κατά την οποία ο 40χρονος άντρας, που έφτασε στο σημείο με ΙΧ φορτηγό, παρέδωσε στον 33χρονο συνεργό του μία βαλίτσα ταξιδίου, που περιείχε δώδεκα δέματα κοκαΐνης.

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν:
- 11 κιλά και 806 γραμμάρια κοκαΐνη
- Ένα ΙΧΦ αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών
- Ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για τις μετακινήσεις του ο 33χρονος, αλλά και την παραλαβή των δεμάτων κοκαΐνης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

</!-->
Το είδαμε εδώ>>
Διεθνές κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας κοκαΐνης στα χέρια της Δίωξης Θεσσαλονίκης Διεθνές κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας κοκαΐνης στα χέρια της Δίωξης Θεσσαλονίκης Reviewed by Unknown on 17:11 Rating: 5
Από το Blogger.