Σ Ο Κ ! Κορυφαίος δικαστής στην Αγγλία ιδρύει και προωθεί ομάδα για παιδεραστές (παιδοβιαστές)



Ένα από τους πιο ανώτερους δικαστές της χώρας αντιμετωπίζει κλήσεις αναστολής από χθες το βράδυ αφότου αποκαλύφθηκαν οι σχέσεις του με μια πασίγνωστη ομάδα παιδεραστών.

Ο δικαστής Fulford, ο οποίος διορίστηκε δικαστής στο Εφετείο μόλις το περασμένο έτος, ήταν ιδρυτής μιας ομάδας εκστρατείας που προσπάθούσε να υπερασπιστεί και να προωθήσει την ομάδα Ανταλλαγής Πληροφοριών παιδόφιλων (PIE).

Η εκστρατεία πραγματοποίησε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από μια αίθουσα δικαστηρίου υπέρ των μελών της PIE σε δίκη, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού τους Tom O 'Carroll, ο οποίος αργότερα φυλακίστηκε επειδή κατείχε φωτογραφίες γυμνών παιδιών.

Ο Fulford έλαβε επίσης μέρος σε συνεδριάσεις όπου O'Carroll ήταν παρών.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ο δικαστής Fulford, τότε νεαρός δικηγόρος, δήλωσε ότι η οργάνωση των παιδόφιλων δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μέσο για «παιδεραστές για να κάνουν φίλους και να προσφέρουν αμοιβαία υποστήριξη».

Χθες, ο δικαστής Fulford ζήτησε συγγνώμη για τη σύνδεσή του με την ομάδα παιδεραστίας, ενώ διεξήχθη μια έρευνα για τις πολιτικές του δραστηριότητες στο παρελθόν.

πηγή
Σ Ο Κ ! Κορυφαίος δικαστής στην Αγγλία ιδρύει και προωθεί ομάδα για παιδεραστές (παιδοβιαστές) Σ Ο Κ ! Κορυφαίος δικαστής στην Αγγλία ιδρύει και προωθεί ομάδα για παιδεραστές (παιδοβιαστές) Reviewed by Unknown on 21:00 Rating: 5
Από το Blogger.