Κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια σε ένα εκπληκτικό εξωτικό resort στη Νότια Αφρική



Το Lion Sands Game Reserve, που βρίσκεται στο Sabie Sand Reserve της Νότιας Αφρικής αποτελεί την τέλεια απόδραση. Από το συγκεκριμένο resort, στο οποίο θα μένετε σε πολυτελή καταλύματα με θέα που κόβει την ανάσα, θα έχετε την δυνατότητα να παρατηρήσετε την καταπληκτική άγρια ​​φύση, όπως τα λιοντάρια, τους ιπποπόταμους και τις καμηλοπαρδάλεις, καθώς περιφέρονται ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον.



Το Lion Sands προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να επιλέξουν την διαμονή τους ανάμεσα σε 5 οικήματα και 3 δενδρόσπιτα, το καθένα εκ των οποίων προσφέρει τη δική του ξεχωριστή εμπειρία. Τα οικήματα διαθέτουν ευρύχωρα δωμάτια με ιδιωτικά επίπεδα που βλέπουν πανέμορφα αξιοθέατα, όπως ο ποταμός και το Εθνικό Πάρκο Sabie Kruger. Για τους πιο περιπετειώδεις, τα δενδρόσπιτα παρέχουν τη δυνατότητα να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια. Καθώς ο ήλιος δύει και το πέπλο της νύχτας καλύπτει τη Νότια Αφρική, οι ελάχιστες παροχές (για παράδειγμα η έλλειψη ηλεκτρικού) θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε πραγματικά ένα με τη φύση.

Το απέραντο τοπίο σας προκαλεί για εξερεύνηση και το Lion Sands παρέχει επιλογές όπως σαφάρι και ξεναγήσεις με βάση το ενδιαφέρον σας. Επιπλέον, το θέρετρο περιλαμβάνει ανέσεις, όπως υπηρεσίες spa, καλό φαγητό και πισίνες. Αυτό το εκπληκτικό μέρος με το απίστευτο φυσικό σκηνικό του είναι χωρίς αμφιβολία το θέρετρο των ονείρων για πολλούς ανθρώπους.























πηγή
Κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια σε ένα εκπληκτικό εξωτικό resort στη Νότια Αφρική Κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια σε ένα εκπληκτικό εξωτικό resort στη Νότια Αφρική   Reviewed by Unknown on 13:30 Rating: 5
Από το Blogger.