Δείτε 9 διεγερτικά κόλπα




Εδώ σας προτείνουμε κάποιες συμβουλές, 100% επιστημονικές, για να...
(ξανα)ξυπνήσετε το πάθος.


1. Συγκεντρωθείτε. Η Λόρι Μπρούτο, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, διαβεβαιώνει ότι το κυριότερο εμπόδιο πολλών γυναικών είναι ότι την ώρα της σεξουαλικής πράξης σκέφτονται άλλα πράγματα. Η Μπρούτο συνιστά την ενσυνειδητότητα (mindfulness), μια τεχνική διαλογισμού με βουδιστικές ρίζες που εφαρμόζεται με επιτυχία σε θεραπείες κατά του άγχους.


2. Κάντε υγιεινή ζωή. Η Κάθριν Εσπόζιτο και οι συνάδελφοί της από το Πανεπιστήμιο της Νάπολης απέδειξαν ότι οι γυναίκες με υψηλά επίπεδα χοληστερόλης βιώνουν πτώση της διέγερσής τους. Από τη μεριά της, η Άννα Μαρία Βερονέλι, από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, συσχέτισε τις ερωτικές δυσλειτουργίες με τον διαβήτη, την παχυσαρκία και την υπολειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.

3. Δείξτε κατανόηση. Σε ένα πείραμα με περισσότερα από χίλια ζευγάρια δίδυμων αδελφών, οι επιστήμονες του Κολεγίου Κινγκς στο Λονδίνο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που μπορούν να διαχειρίζονται τα δικά τους συναισθήματα και των άλλων έχουν διπλάσιους οργασμούς από τις υπόλοιπες. Η συναισθηματική ευφυΐα είναι σημαντική ακόμα και στο κρεβάτι.


4. Κάντε γιόγκα. Η γιόγκα δεν μειώνει μόνο το άγχος και τις φλεγμονές. Επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι η επανάληψη των στάσεων ή asanas αυτής της δραστηριότητας για τουλάχιστον 12 εβδομάδες καταφέρνει να αυξήσει την επιθυμία, τη διέγερση, την ύγρανση, ακόμα και τον αριθμό των οργασμών σε γυναίκες από 22 ως 55 ετών.


5. Πιείτε (με μέτρο). Πριν από λίγα χρόνια, ερευνητές του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας χρησιμοποίησαν 800 εθελοντές, για να διαπιστώσουν αν το κόκκινο κρασί είχε κάποια επίδραση στη λίμπιντό τους. Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι ένα ή δύο ποτηράκια την ημέρα ανοίγουν την... όρεξη. Πιθανώς, τα αντιοξειδωτικά αυξάνουν τη ροή του αίματος σε περιοχές-κλειδιά του οργανισμού.


6. Φάτε σοκολάτα. Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine, οι γυναίκες που τρώνε τουλάχιστον ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας την ημέρα έχουν μεγαλύτερη σαρκική όρεξη, διατηρούν πιο ευχάριστες ερωτικές σχέσεις και έχουν πιο συχνούς οργασμούς. Και το πιο ενδιαφέρον: έχει αποτέλεσμα σε κάθε ηλικία.


7. Πατήστε το play. Αναλύοντας με τεχνολογίες θερμικής απεικόνισης την αντίδραση αντρών και γυναικών όταν βλέπουν ταινίες Χ , η Ίρβινγκ Μπίνιγκ, από το Κέντρο Υγείας του Πανεπιστημίου ΜακΓκίλ (Καναδάς), απέδειξε ότι και τα δύο φύλα άρχιζαν να ερεθίζονται σωματικά, αφού είχαν περάσει μόλις 30 δευτερόλεπτα. Οι άντρες όμως έφταναν στην κορύφωση νωρίτερα από τις γυναίκες.


8. Μαζέψτε ήλιο. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό The Lancet αποκαλύπτει ότι η αύξηση στον αριθμό των ωρών φωτός το καλοκαίρι διεγείρει τους νευροδιαβιβαστές που ρυθμίζουν την ψυχική κατάσταση, ακόμα και τη σεξουαλική επιθυμία. Επιπλέον, η ηλιοθεραπεία αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης D, η οποία με τη σειρά της πυροδοτεί τη ροή της τεστοστερόνης.


9. Λιπανθείτε. Η φερομόνη ανδροσταδιενόνη, που υπάρχει στον αντρικό ιδρώτα, ενεργοποιεί στον εγκέφαλο των γυναικών την έκκριση κορτιζόλης, μιας ορμόνης που είναι απαραίτητη για τη διέγερση. Οι ερευνητές που έκαναν την ανακάλυψη, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, παρατήρησαν ότι αυτή η ουσία ενισχύει την καρδιακή συχνότητα και την καλή διάθεση.


πηγή
Δείτε 9 διεγερτικά κόλπα Δείτε 9 διεγερτικά κόλπα Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.