Αθωώθηκε το 9 μηνών βρέφος-»φονιάς»!

Αθωώθηκε το 9 μηνών βρέφος-»φονιάς»!
Το γύρο του κόσμου έκανε το τελευταίο διάστημα η παράξενη είδηση, σύμφωνα με την οποία κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία ένα βρέφος 9 μηνών, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις παγκοσμίως.
Ο δικαστής έκρινε αθώο το βρέφος κρίνοντας πως δεν έχει διαπράξει κάποιο αδίκημα.
Εναντίον του μωρού αλλά και των ενήλικων συγγενών του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για απόπειρα φόνου ενός αστυνομικού, όταν η οικογένεια συγκρούσθηκε με την αστυνομία και εργαζόμενους μιας εταιρείας αερίου που προσπαθούσαν να εισπράξουν ανεξόφλητους λογαριασμούς. Η αστυνομία είχε παραπέμψει στη δικαιοσύνη ολόκληρη την οικογένεια.
«Η αστυνομία είπε στο δικαστήριο πως το γεγονός ότι ο Μούσα κατονομάζεται στην υπόθεση της επίθεσης εναντίον αστυνομικών και αξιωματούχων της εταιρείας αερίου ήταν ένα ανθρώπινο σφάλμα και ο Μούσα δεν χρειάζεται», δήλωσε προς το Reuters ο συνήγορος της οικογένειας Ιρφάν Σαντίκ.
Ο παππούς του μωρού, ο Μουχάμαντ Γιασίν, και οι τρεις γιοι του εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν κατηγορίες.
Φωτογραφίες που είχαν ληφθεί στη διάρκεια προηγούμενης ακροαματικής συνεδρίασης και οι οποίες εικόνιζαν τον Μούσα να κλαίει την ώρα που του έπαιρναν δακτυλικά αποτυπώματα, είχαν προκαλέσει κατηγορίες για γελοιότητα και επαρχιακοί αξιωματούχοι είχαν ζητήσει τη διενέργεια έρευνας.
Αυτή τη φορά, ο μικρός Μούσα καθόταν στην αγκαλιά του παππού του και έπινε από το μπιμπερό το γάλα του.
Το είδαμε εδώ
Αθωώθηκε το 9 μηνών βρέφος-»φονιάς»! Αθωώθηκε το 9 μηνών βρέφος-»φονιάς»! Reviewed by Unknown on 23:54 Rating: 5
Από το Blogger.