Οι καλύτερες ασκήσεις για την καταπολέμηση της χαλάρωσης στα μπράτσα


Σε πολλές γυναίκες τα χαλαρά μπράτσα, ιδίως το πίσω μέρος των χεριών, ...

είναι ένα πρόβλημα που γίνεται εντονότερο με το πέρασμα των χρόνων. Δύο είναι οι κύριες αιτίες που ευθύνονται για αυτό το πρόβλημα και αντιμετωπίζονται σχετικά εύκολα.



Η πρώτη και η πιο βασική είναι, όπως ίσως γνωρίζουμε, το περίσσιο βάρος και δυστυχώς το πίσω μέρος των χεριών είναι μία από τις αγαπημένες λιποαποθήκες του σώματος. Αυτονόητο είναι λοιπόν ότι μια διατροφή κατάλληλη για μείωση του σωματικού λίπους είναι απαραίτητη. Η δεύτερη αιτία είναι η έλλειψη γυμναστικής στον τρικέφαλο. Οι περισσότερες γυναίκες λόγω του φόβου ότι θα φουσκώσουν παίρνουν ελάχιστα κιλά και κάνουν αμέτρητες επαναλήψεις, νομίζοντας ότι έτσι θα καεί το λίπος από την περιοχή. ΛΑΘΟΣ!!! Θα πρέπει να σηκώσουν το ανάλογο βάρος έτσι ώστε να κάνουν γύρω στις 16-20 επαναλήψεις.Προτείνω τις παρακάτω κύριες ασκήσεις τρικέφαλων :

Εκτάσεις τρικέφαλου καθιστές: Κάθισε σε μία καρέκλα. Σήκωσε το ένα χέρι πάνω από το κεφάλι, λυγισμένο, με το βαράκι να βρίσκεται στο ύψος περίπου του αυχένα. Με το άλλο χέρι πιάσε το εσωτερικό του μπράτσου και ακινητοποίησε το. Τέντωσε το χέρι και φέρε το βαράκι προς τα πάνω. Επίστρεψε αργά στην αρχική θέση, ελέγχοντας την κίνηση. Εκπνοή κατά την προσπάθεια, εισπνοή κατά την επάνοδο στην αρχική θέση.

Βυθίσεις τρικέφαλων: Ακούμπησε τις παλάμες σε μία καρέκλα ή μια γερή προεξοχή. Στήριξε στα χέρια και στις πτέρνες. Διατήρησε τον κορμό ίσιο και το κεφάλι ψηλά. Λύγισε ελαφρά τα χέρια βυθίζοντας τον κορμό κάθετα προς τα κάτω.


πηγή
Οι καλύτερες ασκήσεις για την καταπολέμηση της χαλάρωσης στα μπράτσα Οι καλύτερες ασκήσεις για την καταπολέμηση της χαλάρωσης στα μπράτσα Reviewed by Unknown on 21:30 Rating: 5
Από το Blogger.