Η πρώτη εντύπωση μετράει!




Όταν σε βλέπει για πρώτη φορά, ο άντρας έχει τις κεραίες του σηκωμένες, αξιολογώντας κάθε σου κίνηση, από την εμφάνισή σου μέχρι τις κινήσεις σου, από αυτά που λες ή αυτά που δεν λες.



Σε παρατηρεί πολύ προσεκτικά όπως κάνεις κι εσύ άλλωστε.

Κρατάει σημειώσεις στο μυαλό του για να αποφασίσει αν θέλει να βγει ραντεβού μαζί σου.

Ας δούμε τι είπαν οι ίδιοι οι άντρες για το ποια είναι τα σημάδια εκείνα που θα σε κάνουν να αφήσεις μια τέλεια πρώτη εντύπωση και ποια πράγματα τους ξενερώνουν.
Εμφανισιακά «Ναι» και «Όχι»

- Ντύσου όπως είσαι
Ένας άντρας αναλύει την εμφάνισή σου συνολικά, συμπεριλαμβανομένου του ντυσίματός σου. Το τι θα φορέσεις και πως θα το φορέσεις θα καθορίσουν το πώς θα συμπεριφερθεί. Ντύσου σέξυ, όχι ξέκω$%#λα. Άσε και τίποτα στην φαντασία…

- Φάε τα χέρια σου
…αν δεν ξέρεις τι να τα κάνεις. Το να πειράζεις όλη την ώρα τα μαλλιά σου, να βάζεις κραγιόν μέσα στο αυτοκίνητο και διάφορες άλλες κινήσεις αμηχανίας του σπάνε τα νεύρα. Θεωρούν αυτές τις κινήσεις ενδείξεις ρηχότητας και ανασφάλειας. Και στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση.

- Αποχώρησε εντυπωσιακά
Στο τέλος του ραντεβού, αγκάλιασέ τον και δώσε του ένα φιλί στο μάγουλο. Αυτή η κίνηση θα τον κρατήσει σε αγωνία και θα προσμένει το επόμενο ραντεβού.
Λεκτικά «Ναι» και «Όχι»

- Βούλωσέ το
Οι πολυλογούδες παίρνουν πόδι από το πρώτο ραντεβού, ειδικά αν η πολυλογία τους έχει σαν μοναδικό αντικείμενο τον υπέροχο-καταπληκτικό-φανταστικό-μοναδικό εαυτό τους. Η συζήτηση πρέπει να είναι ισορροπημένη, αλλιώς καλύτερα να βγει με τη μάνα του.

- Μην κάνεις ανάκριση
Άσε την ανάκριση για όταν θα προσληφθείς στην αστυνομία. Πολλές γυναίκες συμπεριφέρονται στο πρώτο ραντεβού λες και πρέπει σε μια ώρα να ανακαλύψουν τα πάντα για τον άντρα που έχουν απέναντί τους. Αυτό είναι αφύσικο, κάνει τον άντρα να νιώθει άβολα και, μπορεί να πάρεις τις απαντήσεις που θες, το παλικάρι όμως δεν θα το ξαναδείς.

- Άσε τις διαφωνίες
Στους άντρες αρέσουν οι πνευματώδεις συζητήσεις με περιεχόμενο. Όταν όμως η γυναίκα αρχίζει να διαφωνεί έντονα, ξενερώνουν. Η έντονη διαφωνία δείχνει χαρακτήρα επιθετικό και ανταγωνιστικό πέραν του φυσιολογικού. Αν η συζήτηση έρθει σε θέματα που σε «φουντώνουν» άλλαξε καλύτερα θέμα…

- Να είσαι ευγενική
Το να λες «ευχαριστώ» όταν σου ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου ή «παρακαλώ» όταν θες να ζητήσεις κάτι από τον σερβιτόρο, δίνει στον άντρα την εντύπωση ότι έχει να κάνει με μια ευγενική και γλυκιά γυναίκα. Ε… δεν έχει κι άδικο!

πηγή
Η πρώτη εντύπωση μετράει! Η πρώτη εντύπωση μετράει! Reviewed by Unknown on 01:30 Rating: 5
Από το Blogger.