ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Η "Λαμπάδα - Πιτόγυρο" σαρώνει στη Θεσσαλονίκη!!! Τι συμβαίνει με τις αντίστοιχες "σοκολάτα" και "ουίσκι";;;

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Η
Μεγάλη εβδομάδα και η λαμπάδα έχει την τιμητική της στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Οι καταναλωτές θα βρουν στην αγορά χειροποίητες ελληνικές λαμπάδες για όλα τα γούστα και με ευφάνταστα σχέδια.
Στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης μπορεί να βρει κανείς χαριτωμένες , αστείες και μερικές παραφορτωμένες λαμπάδες. Αυτές που ξεχωρίζουν και σαρώνουν είναι η λαμπάδα πιτόγυρο, η λαμπάδα παγωτό η λαμπάδα με μπουκαλάκια ποτών και η λαμπάδα σούπερ ηρώων.
Η τιμή της λαμπάδας σύμφωνα με έρευνα αγοράς του thestival.gr κυμαίνεται από 6 έως και 15 ευρώ. Η πιο φθηνή λαμπάδα ξεκινάει από 2,50 ευρώ και η πιο ακριβή φτάνει στα 35 ευρώ.

Το είδαμε εδώ
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Η "Λαμπάδα - Πιτόγυρο" σαρώνει στη Θεσσαλονίκη!!! Τι συμβαίνει με τις αντίστοιχες "σοκολάτα" και "ουίσκι";;; ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Η "Λαμπάδα - Πιτόγυρο" σαρώνει στη Θεσσαλονίκη!!! Τι συμβαίνει με τις αντίστοιχες "σοκολάτα" και "ουίσκι";;; Reviewed by Unknown on 16:17 Rating: 5
Από το Blogger.