Ηλίας Κασιδιάρης:”Πρωτεύουσα της Ελλάδας ήταν, είναι και θα είναι η Κωνσταντινούπολη”(Βίντεο)





Με αφορμή την υπόθεση της Σουλεϊμάν Σαμπιχά, η οποία έμεινε τελικά εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στην Κουμουνδούρου χαρακτηρίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “τουρκοπροσκυνημένο”.


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε πως υποστηρίζει την Σουλεϊμάν Σαμπιχά, η οποία αν και Ρομά, όπως είπε, υπερασπίστηκε τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας. Δεν δίστασε ακόμα να πει πως από το τουρκικό προξενείο πήραν τηλέφωνο τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησαν να την βγάλουν από το ευρωψηφοδέλτιο.

Παράλληλα επιτέθηκε και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζοντας την “ανθελληνικό κόμμα” με αφορμή την αναφορά της Κωνσταντινούπολης ως Istanbul από τον υφυπουργό Εξωτερικών Κυριάκο Γεροντόπουλο. Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε πως για το κόμμα του πρωτεύουσα της Ελλάδας ήταν, είναι και θα είναι η Κωνσταντινούπολη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



πηγή
Ηλίας Κασιδιάρης:”Πρωτεύουσα της Ελλάδας ήταν, είναι και θα είναι η Κωνσταντινούπολη”(Βίντεο) Ηλίας Κασιδιάρης:”Πρωτεύουσα της Ελλάδας ήταν, είναι και θα είναι η Κωνσταντινούπολη”(Βίντεο) Reviewed by Unknown on 10:30 Rating: 5
Από το Blogger.