ΔΕΙΤΕ: Η $ exy φωτογράφιση του Σάκη Ρουβά!


Ποζάρει και αναστατώνει τις θαυμάστριες...
Λίγο πριν την πρεμιέρα της καινούργιας του περιοδείας «Ace of The Hearts Tour» σε Ελλάδα και Κύπρο οΣάκης Ρουβάς έκανε μία sexy φωτογράφιση για το περιοδικό Close Up!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό και στην Εύα Καλλίνη μίλησε για την μουσική επιστροφή του, τη σχέση του με τον κόσμο και τα social media, αλλά και για την πατρότητα!

Πάρε μία γεύση από τη συνέντευξη και την φωτογράφισή του:

''Από τότε που μπήκα στο Twitter, ήταν αρχές του 2009 νομίζω, κατάλαβα τις απεριόριστες δυνατότητες των social media και το ότι θα άλλαζαν για πάντα τον τρόπο που επικοινωνούμε. Προσωπικά, κρατάω μόνο τις θετικές πλευρές τους: την ταχύτητα, τη διαδραστικότητα, την ελευθερία. Απολαμβάνω πολύ την επαφή μέσα απ’ αυτά και επιλέγω να μοιράζομαι μόνο αυτό που πραγματικά θέλω να εκφράσω: από μια άποψη για την πολιτική ή την κοινωνία και το «ευχαριστώ» στους fans μου με μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή λίγα λόγια, μέχρι μια στιγμή από την περιοδεία των «Βακχών» και την ικανοποίηση μιας καλής ψαριάς! Δεν κρατώ κάποια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στο σπίτι: μία είναι η ζωή μου και συγκεκριμένα αυτά που θέλω να εξωτερικεύσω”,υποστήριξε ο τραγουδιστής.




ΔΕΙΤΕ: Η $ exy φωτογράφιση του Σάκη Ρουβά! ΔΕΙΤΕ: Η $ exy φωτογράφιση του Σάκη Ρουβά! Reviewed by Unknown on 10:30 Rating: 5
Από το Blogger.