ΔΕΙΤΕ τι έπαθε ο πιλότος που βίαζε παιδιά της... Αφρικής


bbb

Θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν πιλότο της British Airways φαίνεται πως έπεσαν δεκάδες νεαρές γυναίκες και ανήλικα παιδιά σε αφρικανικά σχολεία και ορφανοτροφεία.




Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος των γυναικών ανακοίνωσε πως προτίθενται να καταθέσουν αγωγή εναντίον της εταιρείας. Οι συνήγοροι των φερόμενων ως θυμάτων υποστηρίζουν ότι οι Βρετανικές Αερογραμμές θα θεωρηθούν υπεύθυνες για τις πράξεις του συγκυβερνήτη Σάιμον Γουντ που κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά αρκετές γυναίκες στην Κένυα, στην Ουγκάντα και την Τανζανία.
Ωστόσο, ο 54χρονος συγκυβερνήτης βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από τραίνο τον Αύγουστο του 2013, λίγο πριν εμφανιστεί στο δικαστήριο. «Ισχυριζόμαστε ότι ο Γουντ ήταν σε θέση να κακοποιήσει τα θύματά του λόγω της θέσης του στην εταιρεία και κυρίως μέσω της ενασχόλησής του με το κοινοτικό έργο της», ανέφερε η δικηγόρος Νίκολα Μάρσαλ που εκπροσωπεί 16 γυναίκες από οκτώ έως 20 ετών!
«Τα σχολεία και τα ορφανοτροφεία, στα οποία φοιτούσαν ή φιλοξενούνταν οι πελάτισσές μας χρηματοδοτούνταν όλα από φιλανθρωπικές δωρεές της αεροπορικής εταιρείας και ο Γουντ κατείχε ρόλο-κλειδί στην διανομή αυτών των δωρεών για λογαριασμό της British Airways», συμπλήρωσε.
Από την πλευρά της η British Airways αναφέρει: «Σοκαριστήκαμε και εκπλαγήκαμε στο άκουσμα αυτών των κατηγοριών εις βάρος του Σάιμον Γουντ, οι οποίες φέρεται να συνδέονται με τη συμμετοχή του σε δραστηριότητες που αφορούν παιδιά εντελώς άσχετες με την θέση του ως εργαζομένου στην British Airways».
Η υπόθεση θα εκδικαστεί από δικαστήριο του Λονδίνου.
ΔΕΙΤΕ τι έπαθε ο πιλότος που βίαζε παιδιά της... Αφρικής ΔΕΙΤΕ τι έπαθε ο πιλότος που βίαζε παιδιά της... Αφρικής Reviewed by Unknown on 15:13 Rating: 5
Από το Blogger.