Ελληνικό βίντεο για την ενδοοικογενειακή βία κάνει τον γύρο του διαδικτύου...



Την έχουν χαρακτηρίσει και ως "αόρατη βία" και είναι μία από τις μάστιγες που σαρώνουν ολοένα και περισσότερες οικογένειες των "δυτικών κοινωνιών".

Η ενδοοικογενειακή βία οφείλει να μας ευαισθητοποιεί και κάθε προσπάθεια ανάδειξης του μεγάλου αυτού προβλήματος είναι άξια αναφοράς.
Πόσο μάλλον, όταν μια πολύ αξιόλογη τέτοια προσπάθεια έρχεται από το μυαλό, το ταλέντο και την ευαισθησία ενός Έλληνα σπουδαστή.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι προϊόν εργασίας του Άγγελου Ροδιτάκη, Έλληνα σπουδαστή στην Αθήνα, ο οποίος με την τεχνική του 3D Animation δημιούργησε ένα κλιπ διάρκειας μόλις 2 λεπτών, το οποίο καταφέρνει να αναδείξει με γλαφυρό τρόπο το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε το βίντεο που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους κάνοντας τον παγκόσμιο, πλέον, γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.


ΠΗΓΗ
Ελληνικό βίντεο για την ενδοοικογενειακή βία κάνει τον γύρο του διαδικτύου... Ελληνικό βίντεο για την ενδοοικογενειακή βία κάνει τον γύρο του διαδικτύου... Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.