Κέρδισε δύο φορές το λαχείο μέσα σε τρεις μήνες…! (ΦΩΤΟ)


χρήματα




Το αστρονομικό ποσόν του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο λαχείο κέρδισε υπέρ-τυχερός και μάλιστα δύο φορές μέσα σε τρεις μήνες.





Πρόκειται για τον Robert Hamilton από την Ινδιανάπολη, ο οποίος κέρδισε την Τετάρτη στο λαχείο το ποσόν του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ μόλις τον περασμένο Απρίλιο είχε κερδίσει πάλι το ίδιο ποσόν στο λαχείο.

Ο σούπερ τυχερός δήλωσε στο Fox59.com ότι το πρώτο λαχείο το είχε αγοράσει σε ένα παντοπωλείο, ενώ το δεύτερο το πήρε από την πόλη Jasonville, καθ’ οδόν πηγαίνοντας σε ένα συνέδριο.

Ο Hamilton είχε ήδη αγοράσει με τα πρώτα του χρήματα, όλα όσα είχε ανάγκη, όπως ένα καινούργιο σπίτι, ένα φορτηγό για τον πατέρα του, πήγε διακοπές με την σύζυγό του Donna και επένδυσε ένα ποσόν στην επιχείρησή του.

Όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε τι πρόκειται να κάνει με το καινούργιο αμύθητο ποσόν που κέρδισε ο τυχερός άντρας, η Donna Hamilton, απάντησε ότι ο άντρας της θα αγοράσει μια μοτοσυκλέτα!


κέρδισε το λαχείο

Κέρδισε δύο φορές το λαχείο μέσα σε τρεις μήνες…! (ΦΩΤΟ) Κέρδισε δύο φορές το λαχείο μέσα σε τρεις μήνες…! (ΦΩΤΟ) Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.