Η πιο τυχερή για σήμερα οικογένεια της Βρετανίας


image

Τριμελής βρετανική οικογένεια πιστεύει πραγματικά πως «κάποιος τους φυλάει» καθώς αυτό που έμοιαζε χθες Πέμπτη με αναποδιά, σήμερα Παρασκευή μοιάζει με ευλογία. 

Ο Μπάρι, η Ίζι Σιμ και ο νεογέννητος γιος τους προσπάθησαν να επιβιβαστούν στην πτήση ΜΗ17 από το Άμστερνταμ με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ, αλλά η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας των Μαλαισιανών Αερογραμμών τους απογοήτευσε λέγοντας ότι υπήρχε μόνο μία θέση διαθέσιμη. Η οικογένεια, κάπως απογοητευμένη από την αναποδιά της τελευταίας στιγμής, βρήκε θέσεις σε πτήση της εταιρείας KLM.
Ακούγοντας στις ειδήσεις για την κατάρριψη του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών ο Μπάρι Σιμ δήλωσε στο BBC: «Αισθάνθηκα ένα κόμπο στο στομάχι, η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα». Ωστόσο, με μια πιο φιλοσοφική διάθεση πρόσθεσε: «Η ζωή συνεχίζεται. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να αποτρέψεις αυτά τα γυρίσματα της τύχης. Η σύζυγός μου δε συμμερίζεται αυτήν την προσέγγιση και πιθανότατα δεν θέλει να πετάξει ποτέ ξανά με αεροπλάνο, ιδίως με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ».
ΠΗΓΗ
Η πιο τυχερή για σήμερα οικογένεια της Βρετανίας Η πιο τυχερή για σήμερα οικογένεια της Βρετανίας Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 00:30 Rating: 5
Από το Blogger.