Βρετανία: Εμφανίστηκε φάντασμα σε στοιχειωμένο θέατρο! (Βίντεο)



Τη θρυαλλίδα για μεταφυσικές συζητήσεις άναψε ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης βρετανικού θεάτρου, στο οποίο απαθανατίζεται μια καρέκλα να κινείται μόνη της και ακτίνες φωτός να πλημμυρίζουν την αίθουσα!





Οι απανταχού συνωμοσιολόγοι μάλιστα έχουν ένα ακόμα ισχυρό επιχείρημα να προτάξουν, καθώς το προηγούμενο βράδυ στο «Brookside Theatre» του Έσεξ είχε δώσει παράσταση ένα… μέντιουμ!

«Είμαστε παρά πολύ ενθουσιασμένοι γι 'αυτό. Έχουν γίνει πολλές αναφορές για φαντάσματα στο θέατρο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που υπάρχει απόδειξη σε βίντεο», τόνισε ο Roy Roberts, ο οποίος πριν γίνει μέντιουμ έβγαζε τις τίμιες λίρες του ως κυνηγός φαντασμάτων, συμπληρώνοντας: «Το προηγούμενο βράδυ διαισθάνθηκα την παρουσία ενός μικρού παιδιού. Ήταν ένα πολύ ισχυρό συναίσθημα και δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω»…

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το κτίριο, το οποίο χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, δεν είναι… ξένο όσον αφορά στο μεταφυσικό. Ο 40χρονος διευθυντής του θεάτρου, Jai Sepple, σημείωσε από την πλευρά του: «Έχουν συμβεί πολλά πράγματα που είναι δύσκολο να εξηγηθούν. Βελάκια καρφώνονταν στους τοίχους άδειου δωματίου, άνθρωποι σπρώχνονταν χωρίς να είναι κανείς γύρω τους, ενώ παιδικές πατημασιές εμφανίζονταν από το πουθενά».



Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.



ΠΗΓΗ
Βρετανία: Εμφανίστηκε φάντασμα σε στοιχειωμένο θέατρο! (Βίντεο) Βρετανία: Εμφανίστηκε φάντασμα σε στοιχειωμένο θέατρο! (Βίντεο) Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 01:30 Rating: 5
Από το Blogger.