ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πως έχασε τη ζωή της νεαρή κοπέλα σε camping της Αμοργού…


1406815810-bd6dbe52bedc5454cfff65f33fcefb5c

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Αμοργός και η τοπική κοινότητα των καλοκαιρινών κατασκηνωτών για τον άδικο χαμό της 25χρονης…
Μάγδας από τη Μεγαλόπολη, η οποία έφυγε ξαφνικά όσο κοιμόταν το βράδυ της 30ης Ιουλίου. 


Οι άνθρωποι του νησιού μιλούν για την πιο όμορφη παρουσία του φετινού καλοκαιριού στην Αμοργό, ενώ η αιτία θανάτου φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι ένα από όλα τα χαρακτηριστικά της Μάγδας που την έκαναν τόσο όμορφη και επιθυμητή από όλους.
Η νεαρή καλλονή βρέθηκε στις 11 μμ. από το ζευγάρι της διπλανής σκηνής με μία από τις πολλές τζίβες που είχε περιπλέξει τα μακρυά καστανόξανθα μαλλιά της να της έχει φράξει την αναπνευστική οδό. Έντρομοι άρχισαν να τραβούν την τζίβα από το λαιμό της νεαρής χωρίς επιτυχία, και να φωνάζουν για τη βοήθεια κάποιου γιατρού. Μέχρι να φτάσει ο ιατρός, ο Αντώνης Θ. – γνωστός και ως «Μαγκάιβερ» του κάμπινγκ – είχε καταφέρει να αποφράξει το λαιμό της Μάγδας με τη χρήση τροχαλίας, οδοντικού νήματος και ενός πασσάλου, μάταια όμως καθώς ήταν ήδη πολύ αργά. Τελικά, στις 11:23 μμ. διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης κοπέλας.
Ο Γιώργος Κ., φοιτητής ναυπηγικής του ΕΜΠ που είχε την τύχη να γνωρίσει και να συνάψει δεσμό με την Μάγδα κατά τις καλοκαιρινές διακοπές που άρχισαν στης αρχές Ιουλίου, διηγείται σε κατάσταση σοκ, σε συντάκτη του «Κουλουριού» που βρισκόταν τυχαία στο κάμπινγκ της Αμοργού: «Δεν το πιστεύω, είμαι συντετριμμένος. Πως γίνεται να την πάτησε έτσι αυτός ο άγγελος; Ξέρω ότι πολλοί λένε ότι οι όμορφες του κάμπινγκ συνήθως δεν είναι αντικειμενικά πολύ όμορφες, αλλά αποκτούν αξία επειδή συναγωνίζονται μόνο τις κοπέλες που υπάρχουν στο κάμπινγκ εκείνη τη στιγμή. Η Μάγδα ήταν όμως πραγματικά πολύ ωραία, την φωνάζανε με κωδικό όνομα “το πιστόλι” στην παρέα μας. Είναι μια μεγάλη απώλεια για το νησί και για εμένα προσωπικά. Θα την θυμάμαι για πάντα, σκέφτομαι να κάνω ένα τατουάζ-δάκρυ στο δεξί μου δείκτη στη μνήμη της.»
ΠΗΓΗ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πως έχασε τη ζωή της νεαρή κοπέλα σε camping της Αμοργού… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πως έχασε τη ζωή της νεαρή κοπέλα σε camping της Αμοργού… Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.