Έκρηξη βόμβας στη Γάζα κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του CNN (video)


Έκρηξη βόμβας στη Γάζα κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του CNN (video) - O ανταποκριτής έψαχνε να βρει καταφύγιο...


Πολλές φορές το επάγγελμα του δημοσιογράφου γίνεται επικίνδυνο. Η ανάγκη του ρεπορτάζ στέλνει το δημοσιογράφο στο πεδίο της μάχης, στο επίκεντρο των εξελίξεων, με τη ζωή του να κρέμεται από μια κλωστή.




Αυτό έγινε και με τον ανταποκριτή του CNN στη Γάζα, Καρλ Πενχάουλ. Ο δημοσιογράφος μετέδιδε ζωντανά τις τελευταίες εξελίξεις με φόντο μια γειτονιά. Μπορεί όλα να φαινόντουσαν ήρεμα, όμως μία έκρηξη βόμβας σε απόσταση αναπνοής, ανάγκασε το ρεπόρτερ να φύγει από το πλάνο αναζητώντας καταφύγιο.

Όπως φαίνεται και στο video, η βόμβα εξερράγη κοντά στον Πενχάουλ, ο οποίος όμως συνέχισε κανονικά το ρεπορτάζ του. Πλέον, οι πόλεμοι καλύπτονται «ζωντανά» και σε απ ευθείας σύνδεση, κάτι το οποίο αποτελεί μεν επίτευγμα της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης γενικότερα, ωστόσο βάζει πολλές φορές σε κίνδυνο τους ίδιους τους δημοσιογράφους.






ΠΗΓΗ
Έκρηξη βόμβας στη Γάζα κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του CNN (video) Έκρηξη βόμβας στη Γάζα κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του CNN (video) Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 19:30 Rating: 5
Από το Blogger.