Τα βγάζει όλα στη φόρα ο gαy πρώην σύντροφος του Τραβόλτα!


Τα βγάζει όλα στη φόρα ο gαy πρώην σύντροφος του Τραβόλτα!



Δικαστήριο της Καλιφόρνια έδωσε την άδεια την περασμένη Τρίτη στον 64χρονο πιλότο Ντάγκλας Γκότερμπα να μπορεί να μιλάει ανοιχτά για την προσωπική σχέση του με τον 60χρονο πρωταγωνιστή του «Grease», Τζον Τραβόλτα, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων του τελευταίου, που ισχυρίζονται ότι ο 64χρονος δεσμεύεται με ιδιωτικό έγγραφο που έχει υπογράψει να μην αποκαλύψει στοιχεία για τη σχέση του με τον δημοφιλή ηθοποιό.




Ήδη από το 2012 ο Γκότερμπα είχε μιλήσει για τη ρομαντική και μυστική σχέση του με τον 60χρονο ηθοποιό στο περιοδικό National Enquirer, αποκαλύπτοντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον δεσμό τους, που κράτησε έξι χρόνια.

Σύμφωνα με τον Γκότερμπα, οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 1981, όταν ο ίδιος πήγε να ζητήσει δουλειά ως πιλότος στην αεροπορική εταιρεία Alto του ηθοποιού. Ο Τραβόλτα τον προσέλαβε και μετά από επτά μήνες ταξίδεψαν μαζί στο Μοντερέι της Καλιφόρνια, όπου έμειναν στο Highlands Resort. Εκεί ο ηθοποιός, όπως εξομολογείται ο 64χρονος, ήταν μαζί του πολύ τρυφερός. Έφαγαν ένα ρομαντικό δείπνο, ήπιαν κόκκινο κρασί Merlot, o ηθοποιός τον φλέρταρε συνέχεια και αργότερα του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιό του για ένα μασάζ... Ο Τραβόλτα ήταν αυτός που έκανε το μασάζ στον άνδρα που υποστηρίζει πως ήταν επί έξι χρόνια σύντροφός του, και μετά το μασάζ ήρθε το... σeξ, εξομολογείται ο 64χρονος πιλότος.

Ο ίδιος περιγράφει τον ηθοποιό ως σύντροφο που του έκανε ξαφνικές εφόδους, έψαχνε τα συρτάρια του και προσπαθούσε να ανακαλύψει αν ο Γκότερμπα τον απατούσε. Οι δυο τους έζησαν τον παθιασμένο έpωτά τους σε πολλά ρομαντικά ταξίδια στη Χαβάη, στην Κένυα και στο Άμστερνταμ και συχνά ο ηθοποιός έπαιρνε μαζί του και γυναικεία συντροφιά, καθαρά για λόγους κάλυψης, όπως εξιστορεί ο Γκότερμπα.

Η σχέση των δύο αντρών έληξε μετά από καβγάδες και εντάσεις το 1986 και το 1987 ο Τραβόλτα απέλυσε τον πρώην σύντροφό του, με μια ανυπόγραφη επιστολή και χωρίς καμιά περαιτέρω δέσμευση να μην μιλήσει για την κρυφή σχέση τους, ισχυρίζεται ο 64χρονος.

To 1987 είναι η χρονιά που ο Τραβόλτα συνάντησε τη μετέπειτα σύζυγό του, ηθοποιό Κέλι Πρέστον, στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts» και την οποία παντρεύτηκε το 1991, αποκτώντας μαζί της τρία παιδιά.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μάρτι Σίνγκερ, δήλωσε ότι το δικαστήριο δεν θα έπρεπε να δικαιώσει τον 64χρονο πιλότο και τόνισε ότι η υπόθεση θα έχει νομική συνέχεια και πιστεύει πως στο τέλος ο πελάτης του θα δικαιωθεί. Μέχρι τότε όμως ο Γκότερμπα θα έχει πιθανώς ήδη γράψει το βιβλίο του, με κάθε ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για τη σχέση του με τον ηθοποιό, αφού έχει δηλώσει ότι κρατούσε ημερολόγιο, όπου κατέγραφε την κάθε στιγμή τους!
ΠΗΓΗ
Τα βγάζει όλα στη φόρα ο gαy πρώην σύντροφος του Τραβόλτα! Τα βγάζει όλα στη φόρα ο gαy πρώην σύντροφος του Τραβόλτα! Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.