ΣΟΚ ! Άστεγη μητέρα προσπαθεί να πνίξει το ανάπηρο παιδί της σε ποτάμι επειδή δεν μπορεί να το μεγαλώσει [photos]



Άστεγη, εγκαταλελειμμένη και έχοντας να φροντίσει ένα ανάπηρο παιδί, αυτή η Κινέζα μητέρα αποφασίζει πάνω στην... απελπισία της να προβεί σε μια πράξη που δεν την χωρά ανθρώπινος νους.








Να πνίξει το παιδί της στα νερά ενός ποταμού και στη συνέχεια να ακολουθήσει και εκείνη τον ίδιο δρόμο για να σταματήσει να υποφέρει από τα χτυπήματα της μοίρας.





Την πράξη απόγνωσης της Κινέζας αντιλαμβάνονται όμως εγκαίρως περαστικοί συμπατριώτες της που αντικρίζουν τις εικόνες σοκ και σπεύδουν αμέσως για να αποτρέψουν την τραγωδία.

Βλέποντας της να βουτά στα νερά του ποταμού και να κατευθύνεται στο μέσο του για να πνίξει το μωρό της, δεκάδες περαστικοί στήνουν μια ανθρώπινη αλυσίδα για να την προσεγγίσουν και να καταφέρουν μόλις την τελευταία στιγμή να την αποτρέψουν από το έγκλημα και να την μεταφέρουν με ασφάλεια στην όχθη.







Η δημοσιότητα που πήρε η συγκλονιστική υπόθεση της 32χρονης, φαίνεται πως προκάλεσε την συγκίνηση των συμπατριωτών της καθώς μόλις οι εικόνες της παραλίγο τραγωδίας έκαναν τον γύρο των μέσων ενημέρωσης, αμέσως πολλοί προθυμοποιήθηκαν να την βοηθήσουν.

Ήδη βρέθηκε στέγη για την 32χρονη ενώ νοσοκομείο και γιατροί της περιοχής, ανέλαβαν να φροντίσουν το παιδί και να του προσφέρουν θεραπείες που θα βελτιώσουν την υγεία του.





Όπως η ίδια αποκάλυψε η ζωή της «καταστράφηκε» πριν από δυο χρόνια. Όταν γέννησε οι γιατροί της είπαν πως όχι μόνο το μωρό της έπασχε από σύνδρομο Down αλλά υπέφερε και από καρδιολογικά προβλήματα που πιθανόν θα οδηγούσαν στον πρόωρο θάνατο του.

Λίγες μέρες μετά, ο σύζυγος της την εγκατέλειψε και μητέρα με το παιδί έμειναν άστεγοι να τριγυρίζουν σε κέντρα αστέγων και στους δρόμους.


ΠΗΓΗ
ΣΟΚ ! Άστεγη μητέρα προσπαθεί να πνίξει το ανάπηρο παιδί της σε ποτάμι επειδή δεν μπορεί να το μεγαλώσει [photos] ΣΟΚ ! Άστεγη μητέρα προσπαθεί να πνίξει το ανάπηρο παιδί της σε ποτάμι επειδή δεν μπορεί να το μεγαλώσει [photos] Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.