Το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ… του θανάτου [video]


tromaktiko7114



Ένα απίστευτο ντοκιμαντέρ δημιούργησε ο «Guardian», αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας και τους θανάτους ανθρώπων στα έργα για το Μουντιάλ 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ…



Εδώ κι αρκετούς μήνες ο «Guardian» εκπονεί το εν λόγω ντοκιμαντέρ, για τις συνθήκες που επικρατούν στο Κατάρ και για την εκμετάλλευση που υφίστανται οι εργαζόμενοι στην κατασκευή των σταδίων και των έργων υποδομών για τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2022 από τη χώρα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχασαν τη ζωή τους άλλοι 53 εργάτες από το Νεπάλ και ήδη κινητοποιήθηκε η Διεθνής Αμνηστία ζητώντας κι από τη FIFA να πάρει θέση.
Τα όσα περιγράφουν στην κάμερα οι εργαζόμενοι είναι πραγματικά σοκαριστικά, αφού κάνουν λόγω για απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης για έλλειψη ακόμα και των πιο βασικών αγαθών, όπως το νερό, και για τραγικούς θανάτους συναδέλφων τους.


Το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ… του θανάτου [video] Το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ… του θανάτου [video] Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.