Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/8


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/8

Καλό μήνα!  
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είναι αναγκαίο, σήμερα, να κρατήσεις πολύ καλές σχέσεις με τους γύρω σου, για να μην υπάρχουν εντάσεις και φασαρίες. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα περάσεις όμορφα όπου κι αν είσαι.


Ερωτικά: Υπάρχει ένα πάθος που σιγοκαίει μέσα σου, αλλά επειδή πλέον φοβάσαι τον παρορμητισμό σου, προτιμάς να κρατάς χαμηλούς τους τόνους. Η σχέση με Ταύρο πάει να γίνει ξαφνικά πολύ σοβαρή. Λέων και Ζυγός ασκούν μεγάλη επιρροή πάνω σου, ενώ η ξαφνική παρόρμηση για ένα Καρκίνο πιθανόν να σε ξαφνιάσει αλλά αξίζει να ζήσεις τη στιγμή.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλογίζεσαι τί χρειάζεται να κάνεις για να εξοικονομήσεις κι άλλα χρήματα, τα οποία είναι αναγκαία αυτή την περίοδο. Επειδή υπάρχει ένα είδος εύνοιας θα καταφέρεις να στρώσεις κάτι από την αρχή. Να προσέξεις, όμως, κάποια χρέη από το παρελθόν, μη βγουν ξαφνικά μπροστά σου.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Προσπαθείς να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να γεφυρώσεις ανόμοιες καταστάσεις, πράγμα δύσκολο, που όμως θα σου δώσει σημαντικές εμπειρίες.
Ερωτικά: Το ενδιαφέρον σου για ένα Ζυγό σε κινεί να φερθείς πολύ διαφορετικά από ό, τι συνήθως, γιατί έχεις αντιληφθεί ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις προσεγγίσεις. Από την άλλη, ένας επιθετικός Σκορπιός είναι δίπλα σου, αλλά σε πιέζει με τη νευρικότητα του.
Οικονομικά & Καριέρα: Μάλλον ξοδεύεις πολύ ενέργεια να κατευθύνεις συνεχώς κάποια άτομα να ολοκληρώσετε τη συνεργασία σας, ή τείνεις να ασχολείσαι περισσότερο με αυτά που κάνουν οι άλλοι και τελικά χάνεις χρόνο, χωρίς να κάνεις εσύ κάτι ουσιαστικό. Αν θέλεις να έχεις αποτέλεσμα, χρειάζεσαι συγκέντρωση.
   
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Επιθυμείς οι άλλοι σε καταλαβαίνουν ή να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο σκέψης με εσένα. Αυτό επιτυγχάνεται, τουλάχιστον σήμερα και αύριο, γιατί θα ανοιχτείς και θα εμπιστευτείς τους γύρω σου πολύ περισσότερο. Ο Ερμής, που μπήκε σήμερα στο Λέοντα, θα δώσει μια μεγαλύτερη σταθερότητα στο χαρακτήρα σου και θα προσθέσει μια ιδιαίτερη γοητεία στο λόγο σου.
Ερωτικά: Έχεις όλους τους καλούς οιωνούς με το μέρος σου και τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να σχεδιάσεις κάτι για το μέλλον σου. Η σχέση με ένα Λέοντα ή Ζυγό θα γίνει πολύ έντονη και πολύ παθιασμένη. Πιθανόν τα λόγια που θα ανταλλάξετε να είναι βάλσαμο για την ψυχή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα δεις ότι εύκολα μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ σου και να ασχοληθείς με πολύ πιο κερδοφόρα θέματα. Αυτό που θα βοηθήσει περισσότερο και θα καθορίσει πολλές εξελίξεις, είναι η διάθεση σου που αλλάζει και γίνεται αισιόδοξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Σήμερα θα έρθεις σε επαφή και θα επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο, ενώ παράλληλα, θα αναλάβεις πρωτοβουλίες κοινωνικές και θα συντονίσεις την παρέα για να βγείτε. Μάλιστα, θα φροντίσεις ιδιαίτερα την εμφάνισή σου και θα είναι πολύ προσεγμένη.
Ερωτικά: Έχεις καλύτερη διάθεση και επικοινωνείς πιο εύκολα με το ταίρι σου, καθώς σταματάς τα παράπονα. Ένας Ζυγός σου αρέσει, οπότε προσπαθείς να γίνεις μαζί του αρκετά φιλικός/ή. Επειδή ο χρόνος για σένα είναι πολύτιμος αυτή την περίοδο θα κοιτάξεις να ευχαριστηθείς όσο περισσότερο γίνεται τη σχέση σου. Η εκκεντρικότητα, ιδίως ενός νεώτερου Κριού, σε μια νέα γνωριμία θα σε ωθήσει να δοκιμάσεις νέα ξεχωριστά πράγματα και θα σε βγάλει από τον ήπιο εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Γαληνεύουν οι άγριες διαθέσεις, μπορείς να εκφράζεις πιο εύκολα τις απόψεις σου και οτιδήποτε θέλεις το ζητάς με μεγαλύτερο τακτ και ευγένεια. Αυτό σε βοηθά στις δύσκολες συνθήκες που έχεις να βγάλεις εις πέρας.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: O Ερμής μπαίνει από σήμερα στο ζώδιο σου και θα φύγει στις 15/8/14. Αυτή την περίοδο θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να εκφράσεις τις προσωπικές σου ιδέες πιο εύκολα από άλλες φορές. Συγχρόνως, όμως, θα σου δώσει και ένα απόλυτο τρόπο σκέψης. Επομένως, χρειάζεται κάπου να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η διπλωματία και η ευελιξία πάντα θα σε σώζει. Θυμήσου ότι όσο βάζεις στη ζωή σου την κοινωνικότητα, τη φιλία και γενικά την καλή διάθεση, τόσο θα γνωρίζεις αξιόλογα άτομα και θα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσεις τις δημόσιες σχέσεις σου.
Ερωτικά: Επικοινωνείς με ιδιαίτερη επιδεξιότητα, οπότε τίποτε δεν είναι ικανό να σου αλλάξει την ευχάριστη διάθεση. Κάποια στεγανά που υπάρχουν μέσα σου μπορεί με τη μία να σπάσουν και να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Σε ένα ταξίδι ίσως γνωρίσεις ξαφνικά ένα Κριό ή ένα Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διευρύνεις το πελατολόγιο και τις γνωριμίες σου. Γενικά, βρίσκεσαι σε μια δημιουργική περίοδο κι ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, σύντομα θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θέλεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και γι' αυτό δε χαλάς εύκολα τα χατίρια των άλλων. Σήμερα, ωστόσο, είσαι υπερβολικά αναποφάσιστος/η, ειδικά σε θέματα αγορών, αλλά ό, τι αφορά καλλυντικά και προϊόντα καλλωπισμού βρίσκεται ήδη μέσα στη λίστα σου.
Ερωτικά: Αφουγκράζεσαι περισσότερο τις ανάγκες του συντρόφου σου και δεν παραπονιέσαι για τις ελλείψεις ή τις μικρές αποτυχίες του. Έχεις διάθεση ερωτική και συγχρόνως θέλεις να ζήσεις μια κανονική οικογενειακή ζωή με το σύντροφό σου, αλλά αυτή την επιθυμία μπορεί να μη μοιράζεται το ταίρι σου, οπότε προσάρμοσε τα θέλω σου στις ανάγκες του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τη διάθεση να γίνεις περισσότερο γνωστός και γι' αυτό δουλεύεις ακόμα και μέσα στις διακοπές σκληρά για να καταξιωθείς. Μικρές αντιπαλότητες με ένα Κριό δεν αποκλείονται, επειδή είναι ανταγωνιστικός και θέλει να αναλάβει τα ηνία.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είναι η ημέρα σου σήμερα γιατί δέχεσαι καλές κριτικές και αυτό σε ευχαριστεί. Ό, τι κι αν κάνεις, η διάθεση των άλλων σε επηρεάζει, γιατί θέλεις όλοι γύρω σου να είναι ευχαριστημένοι. Η ατομική σου πάντως εμφάνιση είναι για σένα ένα κίνητρο για να τη βελτιώνεις συνεχώς ή και να κάνεις ριζικές αλλαγές, όπως να προτιμήσεις ένα πολύ προχωρημένο στυλ ντυσίματος.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, οι επαφές σου γίνονται για σένα βάλσαμο και τονωτικό. Κυρίως με ένα Λέοντα ή ένα Υδροχόο. Κατά τα άλλα, ένας Καρκίνος ή ένας Αιγόκερως σου κάνουν «νερά» , οπότε τους αφήνεις στην ησυχία τους και ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βασίζεσαι πάνω σε δικές σου δυνάμεις και εξαντλείς όλα τα περιθώρια που μπορούν να σου αποφέρουν καλές συνεργασίες και αποδοχές. Όλη αυτή η κούραση και η προσπάθεια αποδίδει, αρκεί να μην απογοητεύεσαι και σταματάς απότομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλεις να ηρεμήσεις και να απομονωθείς, καθώς η υπερέκθεση είναι αυτή είναι που σε κάνει και χάνεις τη δύναμή σου. Όμως υπάρχουν φίλοι και άτομα που σε ξεσηκώνουν και δεν σε αφήνουν σε ησυχία, οπότε αναγκαστικά θα συμμετέχεις σε διάφορα σχήματα και δραστηριότητες.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες καλές προοπτικές με ένα Λέοντα, αλλά μέχρι να γίνει κάτι μεταξύ σας υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο και ένταση. Γι' αυτό, αν έχεις εστιάσει την προσοχή σου στο συγκεκριμένο πρόσωπο, χρειάζεται υπομονή και καρτερία. Από την άλλη, ένας Κριός σε ξεσηκώνει, αλλά εσύ βάζεις τους δικούς σου όρους.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια δημιουργική φάση, η οποία για να λειτουργήσει και να αποδώσει, θα χρειαστεί να δεις πιο διορατικά όλες σου τις υποθέσεις.
  
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Η φιλία για σένα είναι μια αξία πολύ σημαντική. Βγαίνεις συχνά έξω και κάνεις νέες γνωριμίες, χωρίς όμως να δένεσαι, γιατί θέλεις πρώτα να δοκιμάσεις και να περάσεις από αρκετά τεστ το πρόσωπο που θα γνωρίσεις για να γίνει αληθινός φίλος σου.
Ερωτικά: Όσο ελευθερία και διαύγεια κι αν επιθυμείς στις σχέσεις σου, εσύ δε λες να ξεκολλήσεις με τίποτε από τη σκέψη ενός Ταύρου ή ενός Σκορπιού, ο οποίος είναι μυστικοπαθής και ακολουθεί μια υπόγεια τακτική που σε μπλοκάρει .
Οικονομικά & Καριέρα: Ακολουθείς ένα σχέδιο που αποφέρει ανέλπιστα κέρδη και θετικά αποτελέσματα . Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, υπάρχουν καλές προοπτικές για να εξελίξεις τις δραστηριότητες σου.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και αυτό σε υποχρεώνει να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις κάποια δειλά βήματα κοινωνικοποίησης. Μερικές φορές σου αρέσει να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αυτό σε δυναμώνει μεν, αλλά δε σου προσφέρει άλλα πράγματα που έχεις ανάγκη.
Ερωτικά: Η σχέση με Κριό, Καρκίνο ή Ζυγό μπορεί να περνάει μια μεγάλη κρίση και να μη ξέρεις με ποιο τρόπο να την βελτιώσεις. Κυρίως αν είστε και επίσημα δεσμευμένοι σε ενδιαφέρει πάρα πολύ η άποψη του περίγυρου και ίσως με τον τρόπο σου να συμβιβάζεσαι, χωρίς να αφουγκράζεσαι τόσο τις ανάγκες του συντρόφου σου όσο και τις δικές σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Συμβαίνουν πολλές αλλαγές και προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες. Η καλύτερη λύση είναι να γίνεις πιο συνεργάσιμος/η και ευέλικτος/η στις αποφάσεις σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία δυναμώνεις αρκετά και κάνεις σωστές επιλογές.
  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Νιώθεις ανακούφιση μετά από μια περιπέτεια που μπορεί να πέρασες. Αυτή την περίοδο διεκδικείς την προσωπική σου ταυτότητα και θέλεις να αφήσεις το στίγμα σου. Σήμερα, όμως, εγκαταλείπεις αυτή την επιθετική τακτική, ηρεμείς και περνάς καλά εν μέσω αγαπημένων προσώπων, που θα επιβεβαιώσουν την αγάπη τους για σένα.
Ερωτικά: Διαθέτεις ένα πολύ έντονο ταμπεραμέντο που σου δίνει το προβάδισμα για νέες γνωριμίες και για εξέλιξη των ήδη υπαρχόντων. Η σχέση με Λέοντα θα «δέσει» περισσότερο, ενώ ένας Σκορπιός είναι ένα δύσκολο κομμάτι της ζωής σου, αλλά πολύ γοητευτικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια ριζική ανανέωση στο επαγγελματικό σου προφίλ και ίσως την πετύχεις κάνεις μέσω τρίτων. Πιθανόν να δανειστείς τη λάμψη κάποιων συνεργατών σου για να κάνεις βήματα που είναι αναγκαία για την εξέλιξή σου.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Νιώθεις άβολα επειδή θα χρειαστεί να συμβιβάσεις πολλές υποθέσεις ή και πρόσωπα μεταξύ τους. Ο συντονισμός σε κουράζει, αλλά στην προκειμένη φάση είναι απαραίτητος.
Ερωτικά: Προσπαθείς να γίνεις όσο μπορείς πιο συντροφικός/ή, αλλά η αληθινή έννοια της λέξης μάλλον σου διαφεύγει. Χρησιμοποιείς, ωστόσο, την ευελιξία και την επικοινωνία για να τα βρεις με ένα Ζυγό, αλλά, αντίθετα, με ένα Σκορπιό τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Απαιτητικές υποχρεώσεις σου ζητούν να διεκπεραιώσεις και να συμβιβάσεις πολλά μέτωπα. Αναζητάς τη δικαιοσύνη και όλη αυτή η προσπάθεια του συμβιβασμού σου φαίνεται «σταγόνα στον ωκεανό». Καλύτερα να μην χάνεσαι σε τέτοιες λεπτομέρειες γιατί σίγουρα προκύπτουν λάθη, οπότε βασίσου στο ένστικτό σου για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/8 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/8 Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 10:30 Rating: 5
Από το Blogger.