9χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον εκπαιδευτή όπλων της με ούζι (video)


9χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον εκπαιδευτή όπλων της με ούζι (video)

Νεκρός είναι ένας 39χρονος εκπαιδευτής χειρισμού όπλων και σκοποβολής από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι ενώ έκανε μάθημα σε ένα κορίτσι 9 ετών.
Η 9χρονη μάθαινε πώς να χειρίζεται ένα όπλο τύπου ούζι, όταν έχασε τον έλεγχο και το όπλο, το οποίο ήταν ρυθμισμένο στο αυτόματο, αναπήδησε, με αποτέλεσμα να στραφεί προς τον Charles Vacca, που ήταν δίπλα της.






 Αν και ο εκπαιδευτής μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο University Medical Center του Λας Βέγκας, δεν κατάφερε να επιβιώσει και κατέληξε.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, τμήμα του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές αρχές, ενώ ήδη υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από πολίτες και φορείς σχετικά με το θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.
Αρκετά είναι επίσης τα ερωτήματα που έχουν τεθεί σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας όταν ένα ανήλικο παιδί εκπαιδεύεται σε χειρισμό βαρύ οπλισμού, μιας και, όπως αναφέρει το ΑΒC, o εκπαιδευτής θα έπρεπε να βρίσκεται μονίμως πίσω από το παιδί και να έχει διαρκώς τα χέρια του πάνω στο όπλο.




ΠΗΓΗ
9χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον εκπαιδευτή όπλων της με ούζι (video) 9χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον εκπαιδευτή όπλων της με ούζι (video) Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.