Κοριτσάκι με τρία πόδια θα περπατήσει για πρώτη φορά!!!-BINTEO


26

Στις ΗΠΑ, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα της επιτρέψει να περπατήσει σαν τα άλλα παιδάκια της ηλικίας της, μεταφέρθηκε ένα κοριτσάκι με τρία πόδια από τον Παναμά.


Ειδικευμένοι χειρουργοί στο Λος Άντζελες αναμένεται να αφαιρέσουν τα δύο μη λειτουργικά πόδια του 22 μηνών κοριτσιού, το οποίο πλέον θα περπατά με προσθετικό άκρο.
Η μικρή Ana – στο σώμα της οποίας ήταν προσκολλημένο και το δίδυμο αδερφάκι της που δεν κατάφερε ωστόσο να επιβιώσει – πέταξε στην Αμερική με την οικογένεια της, χάρη στη φιλανθρωπική οργάνωση «Children Foundation of War».
«Ένα κοριτσάκι με τρία πόδια δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Οι χειρουργοί θα αποκτήσουν εμπειρία βοηθώντας παράλληλα την κόρη μου», τόνισε η μητέρα του κοριτσιού, Lleana Paula, συμπληρώνοντας: «Η Ana θα ξεκινήσει αρχικά θεραπεία ώστε να διαπιστωθεί ποια άκρα της είναι λειτουργικά. Ακολούθως, ένα προσθετικό άκρο θα τη βοηθήσει να περπατήσει σταδιακά  μόνη της».


ΠΗΓΗ
Κοριτσάκι με τρία πόδια θα περπατήσει για πρώτη φορά!!!-BINTEO Κοριτσάκι με τρία πόδια θα περπατήσει για πρώτη φορά!!!-BINTEO Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 17:30 Rating: 5
Από το Blogger.