«Θα μπορούσα να είχα σκοτώσει τον Μπιν Λάντεν αλλά δεν το έκανα»


«Θα μπορούσα να είχα σκοτώσει τον Μπιν Λάντεν αλλά δεν το έκανα»


Δηλώσεις του Κλίντον μια ημέρα πριν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου!
Άφωνη αφήνει την παγκόσμια κοινότητα η αποκάλυψη ότι ο Μπιλ Κλίντον, κάποιες ώρες πριν τα αεροπλάνα πέσουν στους Δίδυμους Πύργους στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, φέρεται να είπε σε ομιλία του στην Αυστραλία ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας του είχε φτάσει μια ανάσα από το να σκοτώσει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.




Όπως αναφέρει το CNN, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001 ο Μπιλ Κλίντον μίλησε σε συνέδριο επιχειρηματιών στην Αυστραλία και φαίνεται να αποκάλυψε τι έγινε με τον αρχηγό της Αλ Κάιντα.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως το SkyNews Australia ακούγεται ο Κλίντον να λέει ότι δεν προχώρησε στην πυραυλική επίθεση κατά του Οσάμα Μπιν Λάντεν εξαιτίας των συνεπειών που θα ακολουθούσαν.

«Αυτός (ο Οσάμα Μπιν Λάντεν) είναι πολύ έξυπνος τύπος, έχω ξοδέψει πολύ χρόνο να σκέφτομαι γι’ αυτόν, μια φορά ήμουν κοντά στο να τον πιάσω. Θα μπορούσα να τον είχα σκοτώσει,, αλλά θα είχα καταστρέψει μια μικρή πόλη που λέγεται Kandahar στο Αφγανιστάν και θα είχα σκοτώσει 300 αθώους, γυναίκες και παιδιά, και τότε δεν θα ήμουν διαφορετικός από αυτόν. Οπότε δεν το έκανα» φέρεται να δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Την κασέτα με τις δηλώσεις του Μπιλ Κλίντον έδωσε στο SkyNews ο Μάικλ Κρόγκερ, πρώην ηγέτης του κόμματος των Φιλελευθέρων της Αυστραλίας και μεταδόθηκε από την εκπομπή Paul Murray Live. Όπως αναφέρει ο Κρόγκερ, ο Κλίντον έκανε τις αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια συνάντησης με 30 επιχειρηματίες στο Crown Casino Complex της Μελβούρνης.

Σημειώνεται πως πριν λίγες μέρες ήρθε στο φως ένα βίντεο με αμοντάριστα πλάνα από τη στιγμή που καταρρέουν οι Δίδυμοι Πύργοι.



ΠΗΓΗ
«Θα μπορούσα να είχα σκοτώσει τον Μπιν Λάντεν αλλά δεν το έκανα» «Θα μπορούσα να είχα σκοτώσει τον Μπιν Λάντεν αλλά δεν το έκανα» Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 00:30 Rating: 5
Από το Blogger.