Περίεργο «πρόσωπο» φέρεται να απεικονίζεται στα συντρίμμια του βόρειου Δίδυμου Πύργου




Μια μεταλλική στήλη από τα συντρίμμια του βόρειου Δίδυμου Πύργου που πρόκειται να εκτεθεί σε μουσείο, έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης καθώς ορισμένοι υποστηρίζουν ότι πάνω του αποτυπώνεται ένα πρόσωπο!






 Η στήλη θα εκτεθεί στο υπόγειο μουσείο μνήμης της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου και αποτελεί ένα από τα δύο κομμάτια του «μετάλλου της σύγκρουσης». Τα δύο αυτά μεταλλικά συντρίμμια προέρχονταν από την πρόσοψη του βόρειου Δίδυμου Πύργου, που σύμφωνα με τους ειδικούς βρίσκονταν στο σημείο όπου το αεροπλάνο έπεσε πάνω στο κτήριο, μεταξύ του 93ου και 99ου ορόφου.

Σύμφωνα με πηγή στο μουσείο που επικαλείται το nbcnewyork.com, εργαζόμενοι έχουν συζητήσει το θέμα του υποτιθέμενου προσώπου και ορισμένοι το βλέπουν, ενώ άλλοι όχι. Φυσικά, το φως και η οπτική γωνία παίζουν κρίσιμο ρόλο στη δυνατότητα θέασης του «προσώπου».

Η βρετανική εφημερίδα Sun ανέδειξε το θέμα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για μια εικόνα που «θα στοιχειώνει τον κόσμο».

Η ίδια πηγή του nbcnewyork που όμως δεν κατονομάζεται, σχολίασε ότι ορισμένοι εργαζόμενοι έχουν δώσει στο πρόσωπο την ονομασία «ο Άγγελος της 9/11».

Εκπρόσωπος Τύπου του μουσείου που πρόκειται να ανοίξει το 2014, δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποι νοηματοδοτούν την τραγωδία. Για εμάς, αυτό το ατσάλινο κομμάτι είναι σημαντικό να συμπεριληφθεί στο μουσείο, καθώς βοηθά στην αφήγηση της ιστορίας της 9/11». 



Περίεργο «πρόσωπο» φέρεται να απεικονίζεται στα συντρίμμια του βόρειου Δίδυμου Πύργου Περίεργο «πρόσωπο» φέρεται να απεικονίζεται στα συντρίμμια του βόρειου Δίδυμου Πύργου Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 16:00 Rating: 5
Από το Blogger.