ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Δείτε το ποσό που πρέπει να πληρώσει το Αστεροσκοπείο λόγω ΕΝΦΙΑ!


1408467002-c1aedc51ba4351f226efb9f3e1b50e02

Και τα ευτράπελα με τον ΕΝΦΙΑ συνεχίζονται…
Το Αστεροσκοπείο καλείται να πληρώσει φόρο ακινήτων στο υπουργείο Οικονομικών το… ιλιγγιώδες ποσό των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό κατήγγειλε ο πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κανάρης Τσίγγανος μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό, και όπως διαμήνυσε, δεν πρόκειται να καταβάλει το αστρονομικό ποσό καθώς όπως είπε, καταλογίστηκε παράνομα.
Όπως εξήγησε, βάσει του νόμου με τον οποίο θεσπίστηκε ο ΕΝΦΙΑ, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, όπως είναι το Αστεροσκοπείο, δεν υπόκεινται σε φόρο. Το νέο ευτράπελο έρχεται λίγες ημέρες μετά την καταγγελία ότι το Χαμόγελο του Παιδιού έπρεπε να καταβάλει στον φόρο ακινήτων 95.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα είχε λυθεί έπειτα από παρέμβαση της γγ Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου, η οποία είχε χαρακτηρίσει λανθασμένο το φόρο, και επεσήμανε πως θα υπάρξει διόρθωση μετά την τροποποιητική δήλωση του οργανισμού.
ΠΗΓΗ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Δείτε το ποσό που πρέπει να πληρώσει το Αστεροσκοπείο λόγω ΕΝΦΙΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Δείτε το ποσό που πρέπει να πληρώσει το Αστεροσκοπείο λόγω ΕΝΦΙΑ! Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.