11 Σεπτεμβρίου- 13 χρονια πριν... Όταν η μηχανή κιμά ξεδιπλώθηκε

11 Σεπτεμβρίου- 13 χρονια πριν... Όταν η μηχανή κιμά ξεδιπλώθηκε
Και οι δυο διδύμοι πύργοι φορτωμένοι με εκρηκτικά θερμιτη η ηλεκτρομαγνητικά όπλα πέφτουν μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα, δώδεκα εκατομμύρια τόνοι χάλυβα, μπετόν κτλ.
Οι πύργοι γίνονται σκόνη.





Οι τρύπες που αφήνουν πίσω τους ειναι τεράστιες. Εκατοντάδες πυροσβέστες και αστυνομικοι αρρώστησαν η πέθαναν απο την ίδια αρρώστια που έπληξε ολα τα σώματα που έσπευσαν να βοηθήσουν τα θύματα στο ground zero. Εδώ βλέπετε το αποτέλεσμα:

Ακόμα και οι αμερικάνοι πολίτες δεν πιστεύουν στην εκδοχή των τρομοκρατικών επιθέσεων στη νέα Υόρκη. Τα κτίρια 1 και 2, οι πύργοι έπρεπε να πέσουν για τα ματιά του κόσμου και την αρχή του ατελείωτου πολέμου εναντίον των τρομοκρατών της μοσαντ και CIA. Μες τον πανικό που έφαγαν οι αμερικάνοι ούτε κατάλαβαν οτι τα κτίρια 4 και 6 επίσης κατεδαφίστηκαν. Έτσι για να ανοίγει το μέρος αρχίζεις τις δολοφονίες πολιτών. πρώτα σκόρπας τον τρόμο στους δικούς σου πολίτες και αργότερα σειρά εχει ο υπόλοιπος κόσμος.

Στο κτίριο 4 βρίσκονταν διαφορετικά τμήματα των μυστικών υπηρεσιών. Στο κτίριο 6 υπήρχε στις δέκα Σεπτεμβρίου χρυσός που είχε την αξία των 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ακριβώς επάνω στην κατάλληλη στιγμή κάποιοι τον μετέφεραν αλλού. Το κτίριο 7 δεν δέχτηκε κανένα κτύπημα απο αεροπλάνο η οτιδήποτε αλλο κακο αλλα επίσης εγινε και αυτο χώμα. Έπεσε 8 ώρες αργότερα, θυμάμαι οτι το BBC είχε πει οτι είχε πέσει αλλα έπεσε μετά την ανακοίνωση του παπαγάλου παρουσιάστριας της μέγα απάτης. Για να καταλάβεις τι πειράματα πέφτουν με την συνείδηση του κοπαδιού.

Σε τέτοιες στιγμές σοκ και δέους τα ανθρώπινα εγκεφαλικά κύτταρα βρίσκονται σε τέλεια υπνωση. Η ελίτ γνωρίζει άριστα την λειτουργία του εγκεφάλου της μάζας και χτύπησε αλύπητα την παγκόσμια ανθρώπινη συνείδηση.

Μέσα στο κτίριο 7 βρισκόταν ο εγκέφαλος ο πύργος ελέγχου των μυστικών υπηρεσιών. Έτσι σβήστηκαν ολα τα αποδεικτικά στοιχεία.
Εδώ κάτω βλέπετε την υψηλή θερμοκρασία που προκάλεσαν οι εκρήξεις στις 16 Σεπτεμβρίου στο WTC. Στη θέση του κτιρίου 7 υπάρχει επίσης υψηλή θερμοκρασία.

18 Οκτωβρίου 2001, ενα μήνα μετά την έκρηξη και οι δυο θέσεις των πύργων παρουσιάζουν υψηλές θερμοκρασίες. Τι στο διάολο αεροπλάνα είχαν οι τρομοκράτες τσοπάνηδες γιδοπροβατων; Τέτοια υψηλή τεχνολογία!

12 Φεβρουαρίου 2002, 5 μήνες μετά. Η Ύπαρξη υψηλής θερμοκρασίας ειναι ακόμη ολοφάνερη.

Οι τελευταίες φωτογραφίες ειναι αποκαλυπτικές, μας δείχνουν οτι ο χάλυβας έλιωσε σαν βουτηρακι υπό θέρμανση
Έχεις ξαναδεί χάλυβα να στάζει στάλα στάλα;;;;

27 Σεπτεμβρίου 2001

21 Οκτωβρίου 2001
Ο ΚΟΡΑΞ
Το είδαμε εδω...
11 Σεπτεμβρίου- 13 χρονια πριν... Όταν η μηχανή κιμά ξεδιπλώθηκε 11 Σεπτεμβρίου- 13 χρονια πριν... Όταν η μηχανή κιμά ξεδιπλώθηκε Reviewed by Unknown on 16:32 Rating: 5
Από το Blogger.