Απόφοιτος Δημοτικού με πλαστό απολυτήριο έγινε... υφυπουργός;




Ένα ιδιαίτερα αινιγματικό άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου στα «Νέα» προκαλεί ερωτηματικά για το θέμα των πλαστών πιστοποιητικών με τα οποία διάφοροι επιτήδειοι έχουν μπει στο Δημόσιο, εμπλέκοντας μάλιστα και υφυπουργό της κυβέρνησης.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έχει εντοπίσει τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι έχουν χρησιμοποιήσει πλαστά πιστοποιητικά προκειμένου να προσληφθούν, ενώ ένας από αυτούς έφτασε και στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρει τα εξής: «Απόφοιτος...δημοτικού (τέρας μορφώσεως μιλάμε), προσλαμβάνεται την δεκαετία του '90, (δεν θέλω να καρφώσω τον δήμαρχο που τον προσέλαβε είναι φίλος μου), ως υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας. Εντός ολίγων εβδομάδων δηλώνει ψευδώς απόφοιτος λυκείου (για τον δήμο κάτι σαν κάτοχος PHD, MBA κτλ.) και αμέσως μετατάσσεται στην κατηγορία των διοικητικών. Το 2003, λόγω ακριβώς των τεράστιων προσόντων που διαθέτει, αποσπάται στη Ρηγίλλης. Δέκα χρόνια μετά, αγνοείται η τύχη του!».

Είναι όμως η κατάληξη του άρθρου που προκαλεί αίσθηση: «Λες να είναι κάνας υφυπουργός της κυβέρνησης και να μας έχει διαφύγει; Διερωτώμαι.»... 


ΠΗΓΗ
Απόφοιτος Δημοτικού με πλαστό απολυτήριο έγινε... υφυπουργός; Απόφοιτος Δημοτικού με πλαστό απολυτήριο έγινε... υφυπουργός; Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 08:30 Rating: 5
Από το Blogger.