Τα Τσακρας

Τα ΤσακραςΕδω παραθετονται εν συντομια οι περιγραφες των επτα κυριων τσακρας,δηλαδη το που βρισκονται και ποιες λειτουργειες η οργανα του σωματος επηρεαζουν.
ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ βρισκεται στην κορυφη του κεφαλιου.Συνδεεται με το κεντρικο νευρικο συστημα και το δεξι ματι.





ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΟΠΟΥ η ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ βρισκεται αναμεσα στα φρυδια.Συνδεεται με τους αδενες της επιφυσης και της υποφυσης,τη μυτη,τα αυτια και το αριστερο ματι.

ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΥ βρισκεται στο λακκακι του λαιμου.Συνδεεται με την ομιλια,την επικοινωνια,τη γνωση και την αληθεια.Επηρεαζει το θυρεοειδη αδενα,το στομα και το λαρυγγα.

ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ βρισκεται στο κεντρο του στηθους.Συνδεεται με την ανεπιφυλακτη αγαπη και επηρεαζει την καρδια,την κυκλοφορια,το αιμα και τους πνευμονες.

ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ βρισκεται ακριβως πανω απο τον ομφαλο.Συνδεεται με τα συναισθηματα και επηρεαζει το στομαχι,το συκωτι,το παγκρεας και τη χολη.

ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΗΣ ΣΠΛΗΝΑΣ βρισκεται κοντα στα γεννητικα οργανα και συνδεεται με τα συναισθηματα,τη σεξουαλικοτητα και την αναπαραγωγη και επηρεαζει τα γεννητικα οργανα,τον αδενα της αδρεναλινης και την ουροδοχο κυστη.

ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ που ειναι γνωστο και σαν κουνταλινι βρισκεται στη βαση της σπονδυλικης στηλης.Συνδεεται με το θαρρος και την σωματικη υγεια.Επηρεαζει τη σπονδυλικη στηλη,τα ποδια,τα οστα και το παχι εντερο.
Το είδαμε εδω...
Τα Τσακρας Τα Τσακρας Reviewed by Unknown on 21:02 Rating: 5
Από το Blogger.