Σε ποίες χώρες κανείς διακοπές με λιγότερα από 50 ευρώ την ημέρα (pic)

Η ζωή μπορεί να έχει γίνει ακριβή και οι διακοπές σε εξωτικά μέρη να μοιάζουν σαν άπιαστο όνειρο, ωστόσο μερικοί προορισμοί μπορούν να σας εξασφαλίσουν ευχάριστη και άνετη διαμονή με λιγότερα από 50 ευρώ την ημέρα.

Καμπότζη
Τα πάντα εδώ είναι πάμφθηνα! Μπορείς να βρεις ένα δωμάτιο με κλιματισμό για περίπου 20 ευρώ το βράδυ, το ντόπιο φαγητό δεν κοστίζει πάνω από 3 ευρώ, ενώ οι πανέμορφες δωρεάν παραλίες και οι φιλόξενοι άνθρωποι κάνουν τη διαμονή αξέχαστη.


Περού
Οι περισσότεροι έρχονται εδώ ακολουθώντας τα μονοπάτια των Ινκας. Η περιοχή έχει πραγματικά εντυπωσιακά αξιοθέατα, ενώ η διαμονή κοστίζει περίπου 25 ευρώ και το φαγητό όχι περισσότερα από 6.


Νησιά Φίτζι
Ο περισσότερος κόσμος έχει την εντύπωση ότι το κόστος διαμονής στα Φίτζι είναι αστρονομικό και αυτή η «κακή φήμη» προέρχεται από το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία-σπα των 1000 ευρώ στην περιοχή. Για πιο οικονομικές διακοπές όμως, υπάρχουν και πανσιόν με 20 ευρώ τη βραδιά. Επίσης οι παραλίες για βουτιές είναι δωρεάν, οι μετακινήσεις μεταξύ των νησιών υπερβολικά φθηνές και το φαγητό άφθονο.


Κίνα
Μπορεί οι μέρες που η Κίνα θεωρούνταν πάμφθηνος προορισμός να έχουν περάσει προ πολλού, όμως ακόμα κρατάει κάτι από την παλιά της αίγλη. Τα δωμάτια στοιχίζουν περίπου 20 ευρώ, ενώ τα γεύματα δεν ξεπερνάνε τα 2 με 3 ευρώ το άτομο.


Ινδία
Οι πτήσεις προς την Ινδία είναι το ακριβό μέρος, αλλά μόλις φτάσετε εκεί τα πάντα παζαρεύονται και οι τιμές για διαμονή και φαγητό θα σας καταπλήξουν. Ειδικά με φόντο το ιστορικό Ταζ Μαχάλ και τις παραλίες της Γκόα, ο προορισμός γίνεται ακόμα πιο ελκυστικός.


Κεντρική Αμερική
Νικαράγουα, Γουατεμάλα, Ελ Σαλβαδόρ, τα ξενοδοχεία φτάνουν το πολύ τα 15 ευρώ, ενώ το φαγητό και οι μετακινήσεις με λεωφορείο δεν ξεπερνάνε τα 3 ευρώ ανά άτομο.

ΠΗΓΗ
Σε ποίες χώρες κανείς διακοπές με λιγότερα από 50 ευρώ την ημέρα (pic) Σε ποίες χώρες κανείς διακοπές με λιγότερα από 50 ευρώ την ημέρα (pic) Reviewed by Unknown on 10:30 Rating: 5
Από το Blogger.