Η 6ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Η μικρή Liu Jiangli από την Κίνα γνώρισε ήδη το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο που εμφανίζεται σε ένα στα ένα δισεκατομμύριο παιδιά (!) και έχει ως αποτέλεσμα να καλύπτεται από έντονη τριχοφυΐα το 60% του σώματός της.
Το πραγματικό πλήγμα όμως είναι πως λόγω της κατάστασης αυτής οι γονείς της 6χρονης την εγκατέλειψαν. Σε ηλικία μόλις δύο ετών η μητέρα της έφυγε από το σπίτι και λίγο αργότερα ο πατέρας της την άφησε στο βρεφονηπιακό σταθμό και δεν επέστρεψε ποτέ να την πάρει.
Ο σταθμός έβαλε αγγελίες στις εφημερίδες απευθύνοντας έκκληση στους συγγενείς του κοριτσιού και έξι μήνες αργότερα (!) εμφανίστηκε ο παππούς ενός από τα ξαδέρφια της και ανέλαβε την κηδεμονία της.

Ο Liu Mingying φροντίζει τη μικρή αλλά δεν παύει να ανησυχεί πως πάντα θα την χλευάζουν για την εμφάνισή της. Η 6χρονη δεν καταφέρνει να κάνει φίλους καθώς τα άλλα παιδιά είτε τη φοβούνται είτε την κοροϊδεύουν.
Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη εξήγηση για την κατάσταση της Liu αλλά εμφανίζει πολλές ομοιότητες με τα συμπτώματα του συνδρόμου Hypertrichosis Universalis, που προκαλεί πολύ έντονη τριχοφυΐα και πλήττει έναν στο ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους.

Δείτε τις φωτογραφίες


Η 6ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η 6ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.