BEACHY HEAD:Ο ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!

Το Beachy Head είναι ένα ακρωτήριο στη νότια Αγγλία, κοντά στην πόλη Ίστμπουρν στην κομητεία του East Sussex. Ο βράχος που ορθώνεται στην περιοχή είναι ο ψηλότερος βράχος από.... ασβεστόλιθο στη Βρετανία με ύψος που φτάνει τα 162 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Από την κορυφή του έχεις μια πανοραμική άποψη του Dungeness προς τα ανατολικά και του Bill Selsey προς τα δυτικά. Ο βράχος του Beachy Head είναι επίσης ένα από τα πιο περιβόητα σημεία αυτοκτονίας στον κόσμο.

Κάθε χρόνο, 20 κατά μέσο όρο άνθρωποι δίνουν τέλος στην ζωή τους πηδώντας από τον βράχο του Beachy Head. Για αυτό από τις τοπικές αρχές και την Εκκλησία έχουν συσταθεί ομάδες που σε συνεργασία με τους οδηγούς ταξί και τους εργαζόμενους στα μπαρ της περιοχής προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν.
Πινακίδες με τα τηλέφωνα ειδικής ομάδας ψυχολόγων έχουν τοποθετηθεί σε αρκετά σημεία του βράχου, ενώ καθημερινά συχνές περιπολίες ελέγχουν την περιοχή για υποψήφιους αυτόχειρες.
Η μεγάλη ζημιά σύμφωνα με τον Ross Hardy, ιδρυτή της ομάδας παρεκκλησιών, έγινε όταν η τηλεόραση έκανε ένα αφιέρωμα στην περιοχή παρουσιάζοντας την ως τόπο αυτοκτονιών.


Αυτό ενθάρρυνε και άλλους ανθρώπους, από όλο τον κόσμο, να έρθουν στο Beachy Head για να πηδήξουν από τον βράχο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ποσοστό αυτοκτονιών του Beachy Head είναι το τρίτο στον κόσμο μετά την γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο και το δάσος Aokigahara στην Ιαπωνία.
BEACHY HEAD:Ο ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!! BEACHY HEAD:Ο ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!! Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.