ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ!

Ένας άνδρας δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει από τότε που απέκτησε ένα πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να εγχειριστεί. Μόνο σε μια περίπτωση αντί να γελάει, κλαίει. Όπως καταλαβαίνετε, αυτή που έχει τρελαθεί είναι η γυναίκα του.
Ο Χούουγκ Μπόσε περπατούσε μια μέρα στο πεζοδρόμιο, όταν ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε. Χτύπησε άσχημα στο ισχίο του, αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή, με αποτέλεσμα μετά από λίγους μήνες να χρειαστεί χειρουργείο.
Αφού εγχειρίστηκε στο ισχίο, όπου έγινε και αποκατάσταση επέστρεψε σπίτι του. Αυτό συνέβη πριν από δύο χρόνια. Φαίνεται πως λόγο του αναισθητικού που χρησιμοποιήθηκε στην επέμβαση, ο κύριος Μπόσε απέκτησε ένα μόνιμο κουσούρι.

Από τότε που επέστρεψε στην οικία του, γελάει σχεδόν όλη τη μέρα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο και χωρίς να υπάρχει κάτι το αστείο, ο ηλικιωμένος άνδρας το ρίχνει στο γέλιο κάθε τρεις και λίγο.[ad#ad-1]
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, αυτή που πρέπει να τον ανέχεται καθημερινά, είναι η γυναίκα του, η οποία όσο και αν κάνει υπομονή, έρχονται στιγμές που χάνει την ψυχραιμία της και θέλει να τον… σκοτώσει.
Μέχρι σήμερα, το ζευγάρι συνεχίζει να ζει στη συγκεκριμένη ρουτίνα. Βέβαια υπάρχει και ένας λόγος που ο κ. Μπόσε αντί για γέλια το ρίχνει στο κλάμα. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν ακούει τον εθνικό ύμνο της πατρίδας του.
Όπως λέει ο ίδιος συγκινείται ιδιαίτερα. Μάλιστα σηκώνεται πάντα όρθιος και τραγουδάει τον ύμνο. Όταν τελειώσει αρχίζει να κλαίει και σταματάει μετά από λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ! Reviewed by Unknown on 18:30 Rating: 5
Από το Blogger.