ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΤΟΥΣ

Πού καταλήγει το χρυσό αγαλματίδιο που ονειρεύεται κάθε ηθοποιός του Hollywood να έχει στο σπίτι του; Οι σταρ που είχαν την τιμή να βραβευτούν με Oscar και να ζήσουν τη μεγάλη εκείνη στιγμή της απονομής, αποκαλύπτουν πού έχουν τοποθετήσει το αγαλματίδιό τους. Για παράδειγμα, η Έμα Τόμσον που ανέβηκε δύο φορές στη σκηνή των Oscar για τις ταινίες «Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ» και «Λογική και Ευαισθησία» έχει κρύψει τα βραβεία της στο μπάνιο του σπιτιού της στο Λονδίνο.


Όπως έχει δηλώσει, για το μπάνιο της, «είναι γεμάτο με τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά μου. Έτσι δεν θεωρείται ασέβεια. Είναι ένας σημαντικός χώρος για μένα. Και το μπάνιο στο ισόγειο είναι ένας χώρος που χρησιμοποιούν όλοι οι προσκεκλημένοι. Και είναι ωραίο γι’ αυτούς να τα αγγίζουν».
Η Κέιτ Μπλάνσετ δεν σκέφτηκε μόνο τους φίλους και τους επισκέπτες της, αλλά όλο τον κόσμο που θα ήθελε να δει το αγαλματίδιο το οποίο κέρδισε με την ερμηνεία της στην ταινία «The Aviator». Το παραχώρησε λοιπόν στο μουσείο κινηματογράφου «Αυστραλιανό Κέντρο Κινούμενης Εικόνας», έτσι τώρα χρειάζεται να πληρώνει κάθε φορά που θέλει να το δει: «Πρέπει να πληρώνω εισιτήριο και να πηγαίνω κάθε τόσο να το βλέπω.

Κάποιοι άλλοι από τους 2.809 βραβευμένους με Όσκαρ μέχρι σήμερα, έχουν επιλέξει πιο συνηθισμένους χώρους για τη φύλαξη του βραβείου τους

Η Σαρλίζ Θέρον έχει τοποθετήσει το βραβείο που πήρε για την ταινία «Monster» στο καθιστικό της, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει στολίσει τα δύο βραβεία του (για τις ταινίες «Επιχείρηση Αργκο» και «Μάικλ Κλέιτον») στο γραφείο του.

Σε περίοπτη θέση στο καθιστικό της, συγκεκριμένα σε μια ειδική κατασκευή στον τοίχο, έχει τοποθετήσει το δικό της βραβείο η Τζένιφερ Χάντσον, ενώ η Σάντρα Μπούλοκ το εμπιστεύτηκε (για την ταινία The Blind Site) στο γιο της Λούις.

«Θα τον αφήσω να σας πει, εάν θέλει να σας πει, αλλά είναι δικό του και εκείνος ξέρει που βρίσκεται», λέει η ηθοποιός.
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΤΟΥΣ Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.